Снимка: архив, Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg
fallback

В България тази сутрин пристигат още 18 720 дози от ваксината срещу COVID-19 на Pfizer/BioNTech. Това е едва около половината от очакваните 35 000 дози от ваксината, а причината е забавяне на производствения процес на компанията.

Пратката от близо 19 000 дози ще бъде приета зад сградата на Ръководство на въздушното движение (РВД) в София, откъдето дозите ще бъдат разпределени до всички точки на страната, предаде Bulgaria ON AIR.

Oще по темата

По-късно през деня министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов ще се реимунизира срещу COVID-19. Втората доза от ваксината ще му бъде поставена в аудиторията на Клиниката по неврология на УМБАЛ "Александровска“.

От днес започва и реимунизацията с препарата на Pfizer за всички ваксинирани в края на декември. Освен здравния министър сред тях е и началникът на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Ха да видим

преди 3 години

Стартира нов бизнес-изкуствени ръце, досущ като истинските, на които желаещите ще се ваксинират! Според нашите мили ръководители преди 3 месеца бе теория на конспирациите, че се планирало въвеждането на ваксинационен паспорт. Днес вече е факт , че се подготвя такъв! Според друга теория-предстои масово чипосване ! Ха да видим кога и тя ще стане факт!Но тогава -ще е късно!

28

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Супер, с това темпо 2034 ще сме готови с ваксинацията на цялото население.

27

без политика

преди 3 години

Тези на снимката са за съжаление.Нищо не зависи от тях,но се чудят как да замитат лъжи.СТИГА С ТОЗИ ПИАР!Така народът губи вяра и насово ще откаже да се ваксинира.В болницата в Балчик,масово лекарите се отказаха и започнаха да ваксинират тези които не са на първа линия.В Норвегия има 23починали след ваксиниране с Пфайзер.Това е истината.Вкарайте руска и китайска ваксина.Те са по надежни.Стига обслужвайте американски интереси.Да не говорим че те са в пъти по евтини.Най-добрите вирусолози са в Рус

fallback