29

Ха да видим

преди 3 години

Стартира нов бизнес-изкуствени ръце, досущ като истинските, на които желаещите ще се ваксинират! Според нашите мили ръководители преди 3 месеца бе теория на конспирациите, че се планирало въвеждането на ваксинационен паспорт. Днес вече е факт , че се подготвя такъв! Според друга теория-предстои масово чипосване ! Ха да видим кога и тя ще стане факт!Но тогава -ще е късно!

28

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Супер, с това темпо 2034 ще сме готови с ваксинацията на цялото население.

27

без политика

преди 3 години

Тези на снимката са за съжаление.Нищо не зависи от тях,но се чудят как да замитат лъжи.СТИГА С ТОЗИ ПИАР!Така народът губи вяра и насово ще откаже да се ваксинира.В болницата в Балчик,масово лекарите се отказаха и започнаха да ваксинират тези които не са на първа линия.В Норвегия има 23починали след ваксиниране с Пфайзер.Това е истината.Вкарайте руска и китайска ваксина.Те са по надежни.Стига обслужвайте американски интереси.Да не говорим че те са в пъти по евтини.Най-добрите вирусолози са в Рус

26

До 26

преди 3 години

Трябва да отчитаме дейност.Няма значение колко смислена или значителна.

25

Анонимен

преди 3 години

Антиваксинарите са много нужни!Защото ако хората започнат да си търсят правата и задават въпроси,защо България е поръчала например 1/3 от определените ни от ЕС ваксини,какви са тези смешни количества ?С ефект от около 8 месеца,и нуждата за реваксинация след 8 м на лекари,учители,управници...ще достигне ли вакдината до обикновения човек??

24

Анонимен

преди 3 години

За всяко пристигане на 5 ваксини ли ще бъдем уведомявани и така до 2050? Смешно е!

23

Анонимен

преди 3 години

Май по добре ,да не се говори предварително за броя на ваксините ,защото след това не знаеш кво да обясниш

22

Анонимен

преди 3 години

То още ваксината в Израел не е подействала, а кови диотите искат епидемията вече да е свършила.

21

Анонимен

преди 3 години

В Норвегия има доста умрели възрастни хора от ваксината. В Израел достигат пик откакто се ваксинират.

20

Анонимен

преди 3 години

капка по капка вир с тия темпове до 2030 може и да се ваксинира половината народ

19

Анонимен

преди 3 години

Пак ще има останали, давайте на вярващите в Ковид да си слагат, да са спокойни, че като ги видя навън с маски и ръкавици и ми става тъжно.

18

Анонимен

преди 3 години

Да ги пускат в махалата "на примоция". Който се боцне, награда 1 кило боб и 1 пакет брашно. Само така ще направят бройката

17

Анонимен

преди 3 години

лекарите масово се отказват, кой тогава ваксинират, 80 годишни старчоци, а 40-50 годишните да мрът.Старчоците с ястребите ще надживяват.Вместо да предпазиш активното население което се движи има контакти, което движи икономиката ти хабиш ваксини за старчоци, коуто може да изолираш и така да ограничиш заразата.

16

селянин

преди 3 години

който се ваксинира веке не му става

15

Анонимен

преди 3 години

Винаги сме последни .....по заплати и пенсии в ЕС вече 13 г.ако не знаят тук пишещите по млади хора ,и сега с ваксините отново последни ,нищо, че няма много желаещи да,се ваксинират

14

Анонимен

преди 3 години

Принципът на дейстие на мутрите с ваксините е ваксиниране на по-малко от половината брой хора от броя на пристигналите ваксини. Щом идват 18720 дози, значи сега ще ваксинират 9000 човека. Докато станат 6 милиона, много вода ще изтече.

13

защо

преди 3 години

И сега, да се радваме ли, че близо 19 000 ваксини са пристигнали, или да сме бесни, че близо 18 000 ваксини ги няма?Да се радваме ли, че министърът и началника ще се реимунизират /което е задължително/ или да сме бесни, че близо 18 000 няма да бъдат реимунизирани, което също е задължително?

12

не разбрал

преди 3 години

Защо?!

11

ИМУНИТЕТА от ПФАЙЗЕР

преди 3 години

ако е вярно, че трае 3-4 месеца всяко ваксиниране губи смисъл с тия темпове. Само слюнка и лъжи по медиите заради изборите. А репртажите са като "от фронта"

10

АМЕРИКА ФЪРСТ

преди 3 години

в деиствие. Не стига , че са одобрили ваксината на ПФАЙЗЕР под натиск в ЕС, както излиза от хакнатата база данни. СЗО се прави на умряла лисица и скромно обявява - ще следим с внимание данните за много умрели възрастни хора след ваксиниране с ПФАЙЗЕР. А сега ни обявяват, че нямали дозите. Има 2 хипотези. Или всичко отива за САЩ или свиват производството заради бъдещи съдебни дела срещу тях