Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Шефката на НС Цвета Караянчева предупреди, че предизборната кампания няма да прилича на никоя друга заради пандемията.

Oще по темата
"Призовавам всички да избягваме внушения, че има манипулация на изборните резултати, защото най-големият губещ ще е българската демокрация", отсече тя.

Караянчева припомни, че при изтеклите 4 години на парламента станахме свидетели на редки, но безценни моменти на единство като тържествата от подписването на Търновската конституция.

В същото време имаше и остри сблъсъци и взаимни обвинения на депутати.

"Имаше колеги, които участваха чрез видеовръзки от болниците и на такива, които отказваха да се регистрират. Видяхме и издигната бесилка пред НС и тя показва, че всички можем да станем жертва на конфронтацията, която изгаря мостове", каза Караянчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 3 години

За манипулация на изборите говорят тези, които са участвали в такава измама.А най-голямата манипулация бяха изборите през юни 1990 год.От тогава е израза " Не е важно как си гласувал, важно е кой брои"

45

Simvola

преди 3 години

Манипулаторката Мая-Костинбродска не трябва да влиза в парламента!!!

44

Добри Войников

преди 3 години

Крайно време е да се осъзнаем и след два месеца да изметем тая гнусна и неграмотна *** наречена Герб.И дано банкянският *** получи от себелюбие дамла и до края на нещастния си живот е на памперси и биберони.И няма да има кой вода да му даде.

fallback