Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg
fallback

Здравният министър Костадин Ангелов заяви, че няма да престанат опитите да бъде заобиколена заповедта за събиране на много хора за Нова година.

Вчера в Габрово вече посрещнаха 2021 г. - с концерт в центъра на града и масово събиране на хора. Събитието бе организирано от местната управа, а специален гост бе известният изпълнител Миро.

Oще по темата

"Концертът в центъра на Габрово много ни озадачи, ще бъде наложена санкция на организаторите. Не мога да намеря логиката в организирането на това мероприятие", обяви той.

"Имаше полемика с ресторантите в хотелите и обвинение, отправено към мен, по отношение на морала и на това, че трябва да направим нещо повече за изплащане на компенсации. Не мога да сложа знак на равенство между думите "морал" и "пари". Ще водим битка за живота на всеки един български гражданин, каквото и да ни коства това. Защото жертвите на Ковид-19 приближават 8000 души. Един лекар цял живот живее с хората, които е загубил", каза още министър Ангелов, цитиран от Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

мерките

преди 3 години

Браво на Габрово! Само така, няма да живеем в ужас всяка минута, стига ни толкова. Дали е толкова опасен вирусът? Ами сигурно! Но и животът си върви, а ние висим вкъщи, даже и на Нова година!

66

Анонимен

преди 3 години

Браво на хората какво толкова има, като са зарави ще празнуват! Който пее зло не мисли!

65

Анонимен

преди 3 години

ковид19 ще изчезне през 2021, но ще се появи много по опасния му щам и вече ще се казва ковид21, ваксината няма да му влияе, действаща ваксина ще има чак през 2023, народът масово ще отказва да се ваксинира и обществото ще се раздели на ваксинирани и неваксинирани, ще има всякакви ограничения за който не приеме ваксината. край на ковид кризата ще бъде през 2025 година

fallback