Снимка: БГНЕС
fallback

След поредния терористичен акт международният анализатор Боян Чуков коментира, че проблемът е на Европа, която допусна на територията си огромни тълпи от джихадисти.

Oще по темата

„Докато в Европа не се разбере, че правата и свободите на идващите от Азия и Африка свършват там, където започват правата и свободите на домакините, на местното население, ще продължаваме да сме свидетели на подобни случки“, каза той пред БНР.

В случая с Виена Чуков е категоричен, че става дума за ислямски тероризъм.

„Убитият младеж е от албански произход. В същия ден на атентата е анонсирал предварително в Инстаграм, че ще има такова събитие и след това е изказал няколко лозунга с характерна арабска дума, която е типична за джихадистите“, обясни той.

Той направи паралел между случващото се в Западна Европа.

„Във Варшава се случва нещо като цветна революция. Има писмо, публикувано и подписано от 220 запасни полски генерали, които нанасят страхотен удар върху политиката на Полша. И Варшава, и Париж, и Виена излизат от коловоза, предначертан от либералните глобалисти. Всеки, който мръдне, му се подсказва, че трябва да коригира външнополитическия си курс. В случая тероризмът е един инструмент“, посочи анализаторът.

Според него навсякъде наблюдава надигаща се вълна срещу управляващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 3 години

Във Варшава се случва нещо като цветна революция."--------------------------------------------Варшава бе един от главните проводници на белоруския майдан, а от близо месец метежният бумеранг удря Полша в самото сърце. Как още не са набедили Путин?

31

Факт

преди 3 години

До АнонименИслямистите са острието на Сорос,а не на САЩ като държава!Но ако Байдън стане президент,двете неща ще съвпаднат и тогава лошо ни се пише!

30

39

преди 3 години

а после ще направят от стара европа на чистите нации,едно голямо стадо от *** без традиции и ценности,готови да признаят щатските ценности за свои

fallback