Снимка: Нова телевизия
fallback

Журналистът Мариян Станков-Мон Дьо е с коронавирус, съобщи самият той в ефира на Нова телевизия.

"Имам леки симптоми. Всичко започна по време на интервюто с Иво Димчев. В рамките на два часа загубих обоняние, вдигнах температура. Предишните дни имах леко неразположение, но не се усъмних, че може да е това. Спазвах внимателно мерките. Първите дни е ужасно", сподели той.

Друг известен журналист също е положителен за коронавирус - Веселин Дремджиев. Той също лично съобщи новината във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

До 19

преди 3 години

,, размяна на медицински лица,,???ХахахаДа дойдат у нас на подчинение на Мангъров.Да ги малтретират шведите?Мечтай си.Спазването на мерките е начинът.НОЩ беше наясно със ситуацията и ги препоръча решително.Опозицията видя възможност да узурпира властта без оглед,че с протестите разнася зараза. Безотговорни сме като общество .Резултатите са плачевни

49

Анонимен

преди 3 години

Журналистите като цяло са в дълг на обществото.Цяло лято водиха подривна дейност като нтервюираха Мангъров.Дори измислената журналистка Генка успя да направи монтаж от изказването на Мутафчийски в името на собствената си жалка реклама.И все пак жалко да тия хора. Дано се оправят и да се разкаят за хората,които загинаха като жертва на поръчковата ни журналистика.

48

Анонимен

преди 3 години

Що *** занимавате с болни в главата хора?

fallback