Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

В 85-ия ден на антиправителствени протести над 120 интелектуалци излязоха с писмо, в което поискаха оставките на премиера, главния прокурор, председателя на парламента, директора на БНТ и Вежди Рашидов.

С 18 мотива културните дейци застават зад исканията на улицата. Те заявиха, че зад тях не стоят политически формации.


По-рано днес и от ДПС поискаха оставката на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Анонимен

преди 3 години

Сега я гледам "интелектуалката" и "човек на културата" *** Тепавичарова по БТВ. Та тази "актриса" не може да говори! Стига ми точката за "полицейско насилие". 123 пиандета ще казват кой какв да си подава? "Човека на изкуството" Тепавичарова имала други сетивна чуствителност. Ама моля Ви се?! Малко били парите от мойте данъци за "културата" и "изкуството" им. Много често споменава "арогантен" и "циничен". Ако това не арогантност и циничност? Културата и изкуството над всичко! Господииии!

66

Анонимен

преди 3 години

"защо смяташ Герб за мафия, защо не искаш Герб да те управлява"На личност, която задава такива въпроси, мисля че не съм в състояние да отговоря.Не владея *** език, съжалявам.

65

Анонимен

преди 3 години

"Разговарял" ? Съмнявам се. Кузирувал за сбогом по-скоро бих приел. Що се касае външните граници на ЕС, приятеля му Ердоган, вече работи по въпроса.

fallback