Снимка: БГНЕС
fallback

Отворени за движение тази сутрин са софийските кръстовища на Орлов мост, пред Ректората на Софийския университет и в района на т.нар. Триъгълник на властта.

Снощи по време на 58-ата вечер на протести в София отново беше издигнат палатков лагер на булевард „Цар Освободител“, но през нощта той беше премахнат по настояване на полицията.

Oще по темата

Движението на Орлов мост беше блокирано за кратко и след това освободено, предаде БНР.

Снощната демонстрация премина под надслов „Нас не ни е страх“ и беше в подкрепа на верига за търговия с детски играчки, работата на която вчера беше проверена от 4 държавни агенции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

Анонимен

преди 3 години

Протестърите да затворят поне 10 кръстовища в София, не само 3...............само така може да свалят крадливата шайка на ГЕРБ-аджиите!!!Стачка до дупка.......................после съд и затвор за крадците от ГЕРБ и ДПС!!!

87

До Анонимен 90

преди 3 години

Е...............възможно е Корнелия Нинова да е закупила Техноимпекс за 10 пъти по-ниска цена от пазарната....................но все пак тя не го е откраднала, и да има някаква далевера там , Корнелия е абсолютна аматьорка в сравнение с професионалните крадци от ГЕРБ!!Не съм член на БСП, нито фен на БСП................но те явно са по-малкото зло от ГЕРБ!!!

86

До Анонимен 90

преди 3 години

аха............да..................повярвах ти!

fallback