Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Общ преглед
Протестиращите блокираха входа на бившия Партиен дом. Те искат да влязат на заседанието на ЦИК и ще изчакат до 10:00, когато то започва, предава Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


Демонстрантите искат нов изборен кодекс и граждански контрол върху изборния процес.

Полицията направи опит да преговаря с недоволните, но без успех.

Те отказват да освободят входа и остават, докато не бъдат допуснати на заседанието. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

До Импийчмънт!

преди 3 години

Как така, никой досега не си е позволил да насъсква българи срещу българи?Тази Коминтерновска поръчка се изпълнява у нас вече цял век, с променлив успех. Началото е Войнишкото въстание. Дотогава българите са в общи линии единни.След това насила инспирирано въстание столетницата се разпаса съвсем. Постоянно приковава някоя категория българи на позорния стълб и насъсква останалите срещу тях -заможни хора,интелигенти,мислещи,инициативни,неприемащи комунистическата идеологияи т. н.

37

Правят ни на будали

преди 3 години

Битка на гражданите ли?Битката е кой да преразпределя онези 29 милиарда, които ще вземем от Европа за възстановяване. И най-вече, на кого ще бъдат възлагани обществените поръчки?50% от парите за реализиране на поръчката, 50% фонд джоб. Изпуска ли се такъв келепир?

36

Анонимен

преди 3 години

Стига демагогия! Нито Борисов е диктатор, нито Герб е хунта! Ако беше дори на 10% вярно, всички разпасали се хулигани да бъдете изметени от площадите с гумени куршуми и водни оръдия (Израел, Франция, Англия и др. ДЕМОКРАЦИИ!), а организаторите да са в затвора и да чакат присъди!

fallback