38

До Импийчмънт!

преди 3 години

Как така, никой досега не си е позволил да насъсква българи срещу българи?Тази Коминтерновска поръчка се изпълнява у нас вече цял век, с променлив успех. Началото е Войнишкото въстание. Дотогава българите са в общи линии единни.След това насила инспирирано въстание столетницата се разпаса съвсем. Постоянно приковава някоя категория българи на позорния стълб и насъсква останалите срещу тях -заможни хора,интелигенти,мислещи,инициативни,неприемащи комунистическата идеологияи т. н.

37

Правят ни на будали

преди 3 години

Битка на гражданите ли?Битката е кой да преразпределя онези 29 милиарда, които ще вземем от Европа за възстановяване. И най-вече, на кого ще бъдат възлагани обществените поръчки?50% от парите за реализиране на поръчката, 50% фонд джоб. Изпуска ли се такъв келепир?

36

Анонимен

преди 3 години

Стига демагогия! Нито Борисов е диктатор, нито Герб е хунта! Ако беше дори на 10% вярно, всички разпасали се хулигани да бъдете изметени от площадите с гумени куршуми и водни оръдия (Израел, Франция, Англия и др. ДЕМОКРАЦИИ!), а организаторите да са в затвора и да чакат присъди!

35

Импийчмънт!

преди 3 години

Радев - злобен, двуличен и отмъстителен! Никой досега не си е позволил да насъсква българи срещу българи!

34

Анонимен

преди 3 години

И какво като са блокирали няколко души нещо си. Просто е срамно толкова прости и елементарни хора да протестират за 50 лв. на ден.

33

ганьо

преди 3 години

Ха-ха, това в дъното пак ли е Йоло Денев? А бе направете го този човек премиер та да спре да ходи на всички протести.

32

Анонимен

преди 3 години

Изгониха Манолова и нейните лакей така и не разбра ,че никой не я иска

31

ЛУМПЕНЩРАСЕ в атака

преди 3 години

Отровно трио изправи се и изцвили и отрони със сетни сили:ОСТАВКА!На плажа Росенец наш хРистю се затече и изрече,че Маджо не е негово човече.Бандата на "Боец" на помощ се притече и отзад им го навлече!Кака Мая Костинбродска в унисон с тях рече:Иде време за гювече!пРЕЗИДЕНТА юмручето си вдигна-рече и отсече;"Ронт Фронт дрУгАрЕ!"В прокуратурата Гешев хитричко се подсмихна и каскета си повдигна.А Баце на мисирките троснато им рече:Време е за КЮТЕЧЕ и Конституцията отече!!!автор:ШЕФА ОТ ГОРЕ

30

Анонимен

преди 3 години

Абе тия проституиращи поне един на работа няма ли да идат?Или за какво да ходят като могат по цял ден бири да пият и да говорят глупости.А забравих и да пречат на тия дето работят да ходят на работа.А и да нападат жени и деца

29

Бай Ганьо

преди 3 години

Браво на протестиращите граждани (носещи партийни транспаранти, чисто случайно). Чудя се за кой да гласувам. За Христо ли, за БОЕЦ ли, за Мая ли. Ще следя кой повече *** ще хвърли по институциите и повече коли ще изпочупи. Това е мерилото за качеството на бъдещите политици. Браво! С погром към успех!

28

Вече

преди 3 години

в цялата държава не остана никой ПО-ПРОТИВЕН БЕЗЧОВЕЧЕН СОЦИОПАТ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. Колкото ида сочите, единственото за което се молим е дъжд, градушка и гръмотевици. Дано Бог ви накаже. Тук явно няма кой.

27

Гост

преди 3 години

А КЕВР-ци са почтените така ли? На кого трябва да сме благодарни за високите цени на всичко? На онези хубавци, които прогнозират в полза в полза на енергийните дружества и то за години напред!

26

Анонимен

преди 3 години

ЦИК трябва да бъдат вкарани в затвора без въобще да им се обяснява защо. Те сами си знаят и могат да напишат мемоари. Новата ЦИК трябва да внимава да не гласуват за ГЕРБ мъртъвци и да няма роми с по пет паспорта на пет различни адреси. Просто съм отвратен от тази ЦИК, лично си изпатих от тях и искам да ги видя в затвора

25

Тези хора

преди 3 години

които се безжалостно се гаврят на кръстовищата по нощите с женички и дечица, днес се явяват да раздават съвети и правосъдие пред ЦИК. Как имат очи въобще да се явяват пред хора. Това ако имаше справедлив съд и присъди тези щяха да търкат наровете в затвора.

24

ами

преди 3 години

шефо на бойците толко много си е повярвал , че вече се вижда като собственик на България ! да ви прилича на някого от близкото минало ? на един дето крещеше на полицай - извини се бееее !

23

Анонимен

преди 3 години

Президентът Радев - двуличен, злобен и отмъстителен, така го охарактеризира проф. Н. Филчев.

22

Анонимен

преди 3 години

Отвратена съм от протестиращите! Нагло нарушават човешките ни права. нямам думи за хулиганите, които мърсят ежедневно държавни институции, улици и площади.

21

До 2

преди 3 години

До Двойни стандартиДано не дойде денят, в който да разбереш какво точно значи диктатор. Иначе днес употребата на тази дума не само е некоректна, но и манипулативна.

20

хо хо хо

преди 3 години

Преди малко видях да преминава многохилядно протестиращо множество от 41 овека. Сигурно са Али бабикян и 40-те протестера.

19

ТриматаПедала

преди 3 години

Кшатят държава та и тормозят гражданите. Сбабичкян и останалитеПропадняцо