Снимка: БГНЕС
fallback

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски е имал готовност да отговаря на въпроси на депутати за упражненото насилие над журналисти и протестиращи по време на Конференцията на ГЕРБ, но липсата на кворум е осуетила намеренията му, съобщи БНР.

Пред репортери в Елхово той коментираха резултатите от направените проверки за упражненото насилие по време на Националната конференция на ГЕРБ миналата седмица: "Единият от сигналите, който е свързан с нападение над журналист, има образувано досъдебно производство, което се наблюѝдава от Софийска районна прокуратура. Има лице, на което е повдигнато обвинение и е взета мярка за неотклонение. Към този момент - това е."

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов пък коментира действията на полицаите по време на протестите. "Най-трудното в момента е да угодим на всички. Да, ние знаем, какво трябва да направим, но основната цел на всички служители на МВР е запазването на гражданския мир. Не искаме МВР да е виновно за едно или друго действие", посочи Иванов.

В Главна дирекция "Гранична полиция" в Елхово бяха наградени 92 пожарникаари и гранични полицаи участвали в потушаването на пожарите край Лесово и в Хасковско.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 3 години

Слагайте им белезниците на тази шайка платени ***,какво ги жалите!!!

36

Анонимен

преди 3 години

Според мен малките частни армии от ултраси на олигарсите само чакат повод, за да се почне. И единствения вариант да се осуети кръвопролитието е просто да се изцедят финансово олигарсите. Дръпнаха им кранчето на финансовите потоци и сега всеки кара на до каквото има достъп. И на мен не ми харесва, но трябва да избираме по-малкото зло.

35

Карандаш

преди 3 години

До ясно ли е?: Искам на те видя това как ще го обясниш на някой жандарм в Берлин, Париж или Лондон.

fallback