37

Анонимен

преди 3 години

Слагайте им белезниците на тази шайка платени ***,какво ги жалите!!!

36

Анонимен

преди 3 години

Според мен малките частни армии от ултраси на олигарсите само чакат повод, за да се почне. И единствения вариант да се осуети кръвопролитието е просто да се изцедят финансово олигарсите. Дръпнаха им кранчето на финансовите потоци и сега всеки кара на до каквото има достъп. И на мен не ми харесва, но трябва да избираме по-малкото зло.

35

Карандаш

преди 3 години

До ясно ли е?: Искам на те видя това как ще го обясниш на някой жандарм в Берлин, Париж или Лондон.

34

Анонимен

преди 3 години

Nai-dobre da utilizirame orajiata na mvr. :-) Da ne gi pritesniavame tolkova mnogo izlishen tovar da raznasiat po 8 trudovi chasa vseki trudov den...:-)

33

Анонимен

преди 3 години

Ne e nujno da ugajdat na nikogo...nujno e vseki bg policai da si varshi tochno barzo kachestveno usmihnato lubezno loyalno rabotata, za koiato plastame...nisto poveche...

32

Програмист

преди 3 години

МВР опазва общественият ред. И за това ги няма на Орлов мост. Там не е останал ред за пазене.

31

Анонимен

преди 3 години

Ивайло Иванов: Най-трудното за МВР е да се угоди на всички.....Угаждайте само на българските закони! Всеки нарушител без изключение да бъде подведен под отговорност като разбира се самите вие полицаите служете за пример! ТОВА Е!

30

МАДЖО ВИКА РУМЕН

преди 3 години

МВР - МАДЖО ВИКА РУМЕН. Вие какво очаквате от Мвр. Мвр е пропити от корупция и свиркаджии. Какво се оправдава глав секът, срамота. Б. Б. бил наредил на МВР, та тва да не е на баща му, мвр е държавна институция, която работи по закон. Ама какво да ви кажа, поинтересувате се как се манипулират конкурсите в МВР. Няма конкурс да не е нареден, толкова са изпечени, повече от айдуците. Хората трябва да направят искане и в тая посока-мвр. А е както е СЕГА-МАДЖО ВИКА РУМЕН.. СРАМ

29

Ммммм да

преди 3 години

И защо трябва да угажда на всички?!

28

Ясно ли е?

преди 3 години

Хората имат право на протест,имат право на блокади, щом политиците не си вършат работата, не желаят да работят, само крадат,.На който не му понася демокрацията, да прочете закона за протеста спрямо хагската конвенция, ако пак не му понася, са отиде в някоя друга държава, Турция например, там особено ще му хареса.

27

Анонимен

преди 3 години

Най-трудното за МВР е началниците му да разберат, че отдавна би трябвало те и подчинените им служители до тези с кубинките включително да разберат, че от 30 г. не трябва да са милиционери, а полицаи. Да, но милиционерската школовка все още я има и в добавка от демокрацията - корупция на всички нива. След 30 години все още има офицери на средни и високи нива, клели се в червеното знаме, а сега пишмандемократи, особено в провинциалните ОМВР. Та дори и пенсионери от три години на работа...

26

Чебурашка

преди 3 години

Работата на МВР е да следи дали се спазва закона а не да охранява шепа алкохолици и наркомани, които тормозят нормалните хора с блокадите на кръстовищата.

25

Съвет

преди 3 години

А бе , Гешев , поне прочети какво е правил "оня" Гешев ! Прочети , Гешеве ! И после прави като него !

24

Гошо

преди 3 години

Как да им угодиш, бе Иванов ? Ти не видя ли една изпаднала в бяс протестираща, сочеше със средни пръсти всички пред нея, навря се в камерата и истерично псуваше с размахани средни пръсти. Редно е такава протестираща да бъде хваната, да и се наврат средните пръсти в двете дупки и да и се навре един дебел в гнусната уста ! Явно нея мъж никога няма да я целуне !

23

Анонимен

преди 3 години

Те са за следят за реда и закона, не да изпълняват прищевки. Свободата не е свободия

22

Анонимен

преди 3 години

Алооо за кво угаждане говориш!Има закони!

21

Анонимен

преди 3 години

Ние протестиращите ще ги накажем на изборите, иначе с насилие само ще се породи още насилие. Някои им се иска, ама явно не помнят как падна Борисов I.

20

Анонимен

преди 3 години

Незаконно е да се безчинства, да има безредици и 10 човека да тормозят всекидневно хиляди. Къде е законът и защо МВР клекна пред платени агенти? Радев чак толкова ли е страшен, че да ги блокира така?

19

Анонимен

преди 3 години

Делът на хората, които не подкрепят протестите нарастна до 60%. Колко трябва да стане? 99% ли, че да ги арестуват за безредици?

18

Анонимен

преди 3 години

Не съм с тея лентяи с кифтетата по кръстовищата ама и Бойко ми падна в очите, че нищо не им прави вместо бой с палките и да ги разпредели по затворите.Заради шепа безделници всеки ден пътувам по 1 час повече в посока.Какво съм ви виновен аз?