Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

"Не може от нарушаване на закони да ползваш права. Този метеж е недемократичен и е антибългарски". Така евродепутатът от СДС и ЕНП - Александър Йорданов коментира премахването на блокадите в петък.

В профила си в социалната мрежа той написа: "маймунарците по кръстовища и пътища са разчистени. Браво на МВР! Така се прави в Европа".

Oще по темата
Те сами са се затворили в малко и тясно пространство. Други ги наричаха "катун", но в тези 30 дни станахме свидетели на метеж, не на протест, направляван от лица с престъпни намерения. Тяхната цел е да избягат от правосъдието и да  използват наивността на младите и по-възрастни хора, каза за "България сутрин" Александър Йорданов.

"За да има протест, има закони в ЕС, трябва да се поиска разрешение от общината", допълни той.

"Президентът Румен Радев иска да използва случващото се, за да може след година да поиска от тях преизбирането си за втори мандат", коментира събеседникът пред Bulgaria ON AIR.

"Когато стане трудно, всички плачат за държавата, а когато е нормално - щракат с пръсти. Днешният метеж е срещу политици, които искат да ни отдалечат от Кремъл", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

131

гост

преди 3 години

На този му се е дръпнало навътре, докато е бил в тоалетната. За кво така стана бе.

130

Анонимен

преди 3 години

ДОГОДИНА - РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС. ТЕ ДОРИ СИ ГО КАЗВАТ!!!!----Ско ЕС и НАТО позволяват един милиционер-про стак да язди и дои България, прикриван от друг милиционер-престъпник на поста Главен прокурор, то тогава мерси, нямам нужда да съм им член.

129

Професионалист

преди 3 години

Ето още един жалък дразнител на народа. Скрий се в дупката си и не се показват ***.

fallback