131

гост

преди 3 години

На този му се е дръпнало навътре, докато е бил в тоалетната. За кво така стана бе.

130

Анонимен

преди 3 години

ДОГОДИНА - РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС. ТЕ ДОРИ СИ ГО КАЗВАТ!!!!----Ско ЕС и НАТО позволяват един милиционер-про стак да язди и дои България, прикриван от друг милиционер-престъпник на поста Главен прокурор, то тогава мерси, нямам нужда да съм им член.

129

Професионалист

преди 3 години

Ето още един жалък дразнител на народа. Скрий се в дупката си и не се показват ***.

128

До 122

преди 3 години

Ти не осъзнаваш ли, че по- ГОЛЕМИ СИЛИ ЗАД ТЕБ ИЗПОЛЗВАТ ЖЕЛАНИЕТО ТИ ХЗА ЧЕСТНОСТ, ПОЧТЕНОСТ, ДЕМОКРАЦИЯ, ЗА ДА СЕ ПОКАТЕРЯТ ВЪРХУ ТЕБ И ОВЛАДЕЯТ ЗЛАТНАТА КОКОШКА - БЪЛГАРИЯ???? ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ КГБ НЕ НАБЛЮДАВАТ ВСИЧКО ТОВА??? ДОГОДИНА - РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС. ТЕ ДОРИ СИ ГО КАЗВАТ!!!! ЧЕСТНИТЕ ТИ ЖЕЛАНИЯ ЩЕ БЪДАТ ДОБРЕ ИЗПОЛЗВАНИ, А ТИ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ С ПРЪСТ В УСТА.

127

Егати урода!

преди 3 години

Един от първата десетка на негодниците от началото на прехода към нищото досега! Че и посланик в Македония беше! Не е преместил едно кламерче през жалкия си живот! Защо сега го показват? За да дразнят ли? Успяват!

126

Обективно

преди 3 години

Превратът НЕ е български, а КГБистки. Следва референдум за излизане от НАТО И ЕС. СЛЕДВА ГОЛЯМА БРАТСКА Р.У.СК.А БРАДВА ЗА БГ. ГЛАДНИ СА!!! МНОГО СА!!!!

125

Историята...

преди 3 години

Гледахме БКП, КОЕТО СЕ РАЗЦЕПИ НА БСП И СДС, ПОСЛЕДНОТО НЕ ИЗДЪРЖА И СЕ ПРЕОБРАЗУВА В ГЕРБ, КОЕТО Е БСП 2. СЛЕДВА БСП 3. ТЕЗИ ОТ ДС, КОИТО ИЗДИГНАХА БОРИСОВ, СЕГА ИСКАТ ДА ГО СМЕНЯТ С НЯКОЙ ПО- УДОБЕН. КОЕ В БОРИСОВ ИМ ПРЕЧИ, КАТО ПОНАЧАЛО СИ Е ТЕХЕН ЧОВЕК??? ЕДИНСТВЕНАТА, НАИСТИНА ЕДИНСТВЕНА РАЗЛИКА МЕЖДУ ББ И БЪДЕЩИЯТ ПРЕМИЕР ОТ ДС, Е ЧЕ ББ ЛЕКО ВПОВЕЧЕ ДРЪПНА НА ЗАПАД....... ЛЕКО ГИ ПРЕМЕТНА ТИЯ ОТ КГБ. Е ТОВА КГБ НИКОГА НЯМА ДА МУ ПРОСТЯТ.

124

все тая

преди 3 години

като си роден да грухтиш,никога не можеш да политиш.....символа на Грухтението ни е този опитен грух грух

123

все тая

преди 3 години

Грух,Грух.....

122

Димитър

преди 3 години

Пореден политик, който веднага се променя когато почне да се облажва. И по Костов ще плюе, ако Борисов му каже.Изключителна гнусотия.

121

Тикволандия

преди 3 години

Сашко се уреди за евродепутат, но другите от остатъчното СДС, чифте-патерицата на ГЕРБ, останаха на сухо. Чакаме Бойко да се изнесе за пореден път по терлици от Министерския съвет.

120

Анонимен

преди 3 години

Боко дръж здраво руля!

119

Анонимен

преди 3 години

Ооо шoпap. Къде беше

118

Христо Христов

преди 3 години

До До 106 коментарПич, щом сам омяташ че си за гробищата, бъди мъж и направи поне още едно нещо което трябва в живота си - премествай се там.

117

ДДТ

преди 3 години

Лоената топка пак се е изходила компетентно. Докато в Европа ни представят такива недоразумения като този и Онзи няма как да чакаме друго ,освен присмех и презрение.

116

скрий се бе

преди 3 години

Скрий се бе на..ан толуп! Що не кажеш за какви "заслуги" те пратиха евродепутат да ни срамиш по света? Верно ли , че онова "птиченце свидетел" - ваклинчо ти е рода? ей такива работи....

115

Христо Христов

преди 3 години

Не саше, метежйт е антисвински и затова не ти харесва...

114

не се брои

преди 3 години

казано от Господин 10% = МАФИЯ

113

сминдух енд чесън

преди 3 години

Откакто ГЕРБ е на власт няма хубави дни за българската демокрация,ако изобщо има такава

112

Сори Майна

преди 3 години

Ал.Бож. Този демократ ли бе казал// камък върху камък да не остане от построеното при соца.. или за текезесетата беше приказката?! И със сигурност е същият дето го пратиха посланик в Полша.. където си бе прибрал наемите от БГ имоти.. хиляди долара, и беше търгувал с вино.. за своя сметка.. хаха След една дипломатична такчтична забележка към нашето външно и го препратиха в Македония.. там пък какви ги беше надробил.. още му се носи славата! Ето този дава иценки!?!