Снимка: БГНЕС
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов изрази притеснение, че може да се стигне до конфронтации между протестиращите и тези, които не могат да пътуват заради блокадите в столицата.
 
Той призова гражданите към търпение и органите на реда към спокойствие, защото всеки има право да изразява своето мнение, но без да пречи на другите, предаде БНР.
Още по темата
Според него изкуството е да се намери диалог с младите хора и да се види това, което трябва да се направи като разумна промяна.

На въпрос кога би си подал оставката, вицепремиерът отговори:

"Ако трябва да говорим в индивидуален план, когато някой излезе и ми каже "ти не си свърши работата", подавам я веднага. Ако цялото правителство си подаде оставката, аз също ще си подам оставката. Към този момент кажете ми какво не съм свършил от това, което съм казал, че ще направя и какво не съм свършил с последните 27 г., което не беше свършено", коментира той.

Каракачанов участва в тържествения акт по присвояване на първо офицерско и първо сержантско звание на кадетите от първия випуск на възстановеното ВВВУ "Георги Бенковски" в Долна Митрополия.

Отличник на Випуск "Добруджански" е пилотът Владимир Тасков с успех от следването Отличен с 5.99 и от държавните изпити с 6.00.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase