fallback
Днес Катерина Игнатова публикува видео в социалната мрежа Facebook и твърди в публикация, че нейният бивш мъж Борислав Кръстев е нападнал нея и дъщеря й пред дома им и е отвлякъл  дъщеря й. 
 
Самият Кръстев ни насочи към адвоката си Пламен Борисов, който внесе повече яснота по случая.
Oще по темата
 
"В нейната публикация нито едно от нещата не отговаря на истината. Дълго време водим съдебни битки без успех, явно ще решаваме случая през медиите. Но донякъде съм доволен, защото може да се стигне по-бързо до неговия край. Бащата е трябвало да вземе дъщеря си за 20-дневна ваканция през лятото и е чакал пред вратата. Искам да уточня, че поне 20 пъти досега той е идвал да я взима, но никой не му е отварял. После пред съда майката обяснява, че той въобще не се е появявал. Не е трябвало да се стига до тези сцени, но напрежението в него явно е ескалирало.
 
Майката Катерина Игнатова и нейният баща имат ограничителна заповед да не доближават Кръстев, която в случая е нарушена. Заповедта е издадена след друг случай, в който, след като връща дъщеря си, е бил нападнат и бит", заяви пред Dnes.bg адвокат Борисов.
 
"Тези хора подават жалби срещу всеки по това дело, които не са на тяхна страна. Вчера са поискали имената на всички полицаи, които по някакъв начин са били замесени, атакували са и мен", допълни той.
 
Според Борислав Кръстев и неговия адвокат Катерина е опитала да прикрие инцидент с момичето, което паднало от втори етаж на сграда и е пострадало.
 
Какво се случва след записа?
 
По думите на адвокат Борисов те разполагат с видеозапис от друга гледна точка, която показва и продължението на сцената. В нея майката Катерина викала за помощ, появили се и съседи, но като видяли за какво е случая, отказали да се намесват.
 
След като е взел дъщеря си вчера, полицията е казала на Кръстев да върне детето на Катерина Игнатова. Тя пък от своя страна, след като това е направено, е подписала декларация пред органите на реда, че го дава на бащата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Новос

преди 3 години

Тази майка е опасна за детето. Как може да предизвиква такива сцени?

66

Анонимен

преди 3 години

Казуса е пределно ясен: Мъжът има право да вземе детето, жената не го дава. Следователно жената е тази която е отвлекла детето. А на това клипче мъжтъ не го отвлича а го спасява.За тъпанарите които не могат да разберът клипчето: пищенето е от лудата жена а не от детето.

65

Потресена

преди 3 години

Тези простаци "родители" почти разкъсаха детето. УЖАС ! ! !До края на живота си това дете ще ходи по психолози и лежи в психиатрията. Дано съм лош пророк.

fallback