67

Новос

преди 3 години

Тази майка е опасна за детето. Как може да предизвиква такива сцени?

66

Анонимен

преди 3 години

Казуса е пределно ясен: Мъжът има право да вземе детето, жената не го дава. Следователно жената е тази която е отвлекла детето. А на това клипче мъжтъ не го отвлича а го спасява.За тъпанарите които не могат да разберът клипчето: пищенето е от лудата жена а не от детето.

65

Потресена

преди 3 години

Тези простаци "родители" почти разкъсаха детето. УЖАС ! ! !До края на живота си това дете ще ходи по психолози и лежи в психиатрията. Дано съм лош пророк.

64

възмутен

преди 3 години

Поведението и на двамата родители е абсурдно,защо трябва да травмират детето по този начин.

63

Насилничка...

преди 3 години

.../ защото и укриването на детето, и непрекъснатият психически тормоз чрез жалбите срещу бащата, и ударите, гарнирани с викове "бият ме!", и вербалните атаки срещу него са все форми на насилие, специфични дамски форми на насилие!/ обвинява насиления в насилие. Класическа ситуация от взаимоотношенията "мъж-жена".Нека всеки сам прецени кой е подлецът в тази игра! И колко жени практикуват тази вечна схема на поведение!Кой беше казал нещо за подлостта у жените?

62

глас от тъдява

преди 3 години

В Испания нашумя един случай където майката не даваше на бащата (италианец)да прекарва време с децата, с обвинението , че е побойник. Стигна се до съд и му отсъдиха дни за свиждане , тогава тя се скри с децата и я осъдиха за отвличане. Цялата работа бе че тя единственото което искаше бе децата, заради издръжката, а мъжът пледира, че предпочита да се грижи за децата и да не плаща такава.

61

Цървул

преди 3 години

Бързали деца да правят, па то се оказало, че не се траят. Но обществото изисква да се задомиш че и челяд да имаш, без значение колко социално не адекватен *** си.А институциите са само фиктивни *** за средства.

60

Гост

преди 3 години

Браво на Българската Полиция и на Агенция Социално подпомагане, че са помогнали на поредния несправедливо нарочен за престъпник , злодей и т.н български баща да прегърне, види, вижда и отглежда своето дете! Той е баща и родител!

59

Анонимен

преди 3 години

С тази статия се оправдава насилието, което тая ***** използва за да тормози детето и бившия си съпруг. цялата им рода явно са склонни към насилие, щом и мйайка и и баща и имат ограничителни заповеди. Аз ви казах сутринта, че тая не бива и не трябва да и се разрешава да се доближава до КАКВОТО И ДА ЕН ДЕТЕ, особено тези, които е родила!

58

Адвокатя

преди 3 години

Децата не трябва да се дават по презумпция на майката, 90% от женското население на к00чината са слa6oyмни иcтepички, често със склонност към насилие - пердашат си децата и словестно издевателстват над тях

57

Анонимен

преди 3 години

Клипът ясно отговаря на въпроса - имало ли е отвличане. Който не го вижда, да върви на очен лекар.

56

Анонимен

преди 3 години

А бе поплювковци, наистина ли оправдвате това насилие с участието на адвокат? Ползвайте кондоми, за да не се размножавате!!!

55

Анонимен

преди 3 години

сутринта днесбг ни подведе с лъжите си за пореден път. тая мързелива *** не иска да прави нищо в живота, само да рекетира бащата на детето. не случайно съда му го е дал. извинете се за лъжите *** !

54

Рали

преди 3 години

До Лол Не съди! Не знаеш какво те чака

53

Рали

преди 3 години

До Анонимен а ти от къде знаеш кой какво иска?

52

Анонимен

преди 3 години

Брей, с основно образование ли си, ило ром?

51

Tawq

преди 3 години

Питайте кмета на Елин Пелин освен ако в момента не е зает да се целува в някоя тъмна стаичка с някой мажага .

50

Анонимен

преди 3 години

И какво се меси в семейството баща И - дядото. . Двете деца си искат бащата не дядото.

49

Брей

преди 3 години

Крайно време е на нахалните феминистки да им се натрият носовете и вместо Истанбулски конвеции да се приемат текстове в законите срещу родителското отчуждаване.

48

Анонимен

преди 3 години

Е тая майка като лъже, каще възпитава детето си. А възможно е и да е психо.