Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
За 19-а поредна вечер в района между Президентството и Министерския съвет в столицата се събраха протестиращи с искане за оставката на правителството и на главния прокурор.
Oще по темата

Митингите продължават въпреки представените по-рано от премиера Борисов социално-икономически мерки за справяне с коронавирусната криза.

Протестиращите скандират пред правителствената сграда за оставка.

През изминалите вечери центърът на София беше блокиран.

Вижте кадри от протеста в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев и подробности във видеото на Bulgaria ON AIR!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

500

Анонимен

преди 3 години

Клоуните на черепа и Резил Радев

499

Анонимен

преди 3 години

България ще се оправ, ако дойде на власт някой млад, харизматичен лидер, който не цепи басма, а цепи глави, изкорени корупцията, вкара няколко хлиляди човке адоживот в затвора, а после за корупция наказва на бесилката ...

498

До българин

преди 3 години

Кажи реално какво искаш да постигнете с тези протести? Тези спуснати от организаторите ви клишета, които повтаряте като папагали, за Велико Народно Събрание, Честни избори и Мафията Вън вече са толкова скучни и банални, че няма накъде. Ако реално те питам какво очакваш от свикване на Велико Народно Събрани, или те питам защо точно ти искаш оставката на Гешев или, какво точно визираш под честни избори ще замълачиш като пукал - именно защото повтаряте като папагали без въобще да мислите.

fallback