500

Анонимен

преди 3 години

Клоуните на черепа и Резил Радев

499

Анонимен

преди 3 години

България ще се оправ, ако дойде на власт някой млад, харизматичен лидер, който не цепи басма, а цепи глави, изкорени корупцията, вкара няколко хлиляди човке адоживот в затвора, а после за корупция наказва на бесилката ...

498

До българин

преди 3 години

Кажи реално какво искаш да постигнете с тези протести? Тези спуснати от организаторите ви клишета, които повтаряте като папагали, за Велико Народно Събрание, Честни избори и Мафията Вън вече са толкова скучни и банални, че няма накъде. Ако реално те питам какво очакваш от свикване на Велико Народно Събрани, или те питам защо точно ти искаш оставката на Гешев или, какво точно визираш под честни избори ще замълачиш като пукал - именно защото повтаряте като папагали без въобще да мислите.

497

Тошо

преди 3 години

Жалки хорица....ако изтрезнеят психически биха се срамували от себе си....развели знамената ..опиянени от докосването не на свободата, а на свободията май!Но всеки носи отговорност за себе си за хубаво или не! Жалко е че идват поколения които нямат ниво на образование, което да им помогне в битката с живота въобще....но времето ще отсее и вразуми хората, изпитанията са функция на развитието!

496

тези

преди 3 години

кухи глави в управлението + коалиционни партньори - едно хубаво нещо не могат да измислят без да има нужда да го съгласуват с техните хора - NO BRAIN - NO IMAGINATION - NO PROFESSIONAL SKILLS

495

Анонимен

преди 3 години

Всичко това и сега го има. Какво точно ще се промени? Чакате някой да каже- аз гарантирам че всички тези искания ще бъдат удовлетворени. Разделението на властите е по закон. Има Народно събрание. Не разбирам - искате избори през януари, а не през март. Искате Борисов да свалите за да дойде кой? Кой ще ви обещае че никой няма да краде? Кой ще ви каже, че започва нов ред. Кой? Знам кой- Президента ще се откаже от поста си и ще влезе в политиката заедно с Нинова ( но не БСП)

494

кремълска подводница

преди 3 години

Грипен Радев се оказа един дезертирал генерал в ролята на кремълска подводница !

493

българин

преди 3 години

До: номер 516Забравих само да добавя и закон за лустрацията, освен това нямаше и място да го напиша.

492

българин

преди 3 години

До: номер 516Нищо не ти е ясно. А аз много добре знам какво искам, и то изобщо не е това, което си мислиш ти.Изобщо не искам "Драган" или "Петкан" да ни управлява.Това, което искам е оставка на правителството и главния прокурор, предсрочни парламентарни избори за Велико Народно Събрание, промяна на Конституцията с цел честни избори и избор на главен прокурор, разделение на властите - законодателна, изпълнителна и съдебна. Заради комунистическите закони сме най-корумпираната държава в ЕС!

491

Анонимен

преди 3 години

Ясно- всички протестъри искате Радев да ви стане водач. Е хайде на 30 го обявете. Ей в тая борба за парата не е истина колко са лековерни хората. И всички вярват, че мутрите ще излязат, а там ще влезе чистичък човечец и всичките ви незгоди в миг ще се изпарят. Леле колко заблудени има на тая земя:((((((. О извинете- борци за правда:)))))). Смешни.

490

Анонимен

преди 3 години

До: 513Спомни си какво стана с италианското приятелче на Бойко Борисов - Силвио Берлускони.Само припомням. И за него така говореха - ще свалите Берлускони га си видите... да не уточнявам.Въпрос на време.

489

Радев-матрьошка

преди 3 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...

488

Зозо

преди 3 години

Хахахаааа, ще свалите Боко с протест га си видите ГЗ без огледало :))))))))))))))))))))))Смешни руски ***!!! Тръбата не върви, Белене не върви ...............

487

Анонимен

преди 3 години

Протест до дупка! Така ще дадем и на служебния кабинет, назначен от Президента Радев и неговите съветници, да управлява по-дълго време. Когато няма ясно изразено мнозинство, което няма да може да излъчи кабинет, ще има възможност страната да се управлява от г-н Радев.

486

Анонимен

преди 3 години

Много е просто. Избирате едни и ако не вършат работа ги сваляте. Избирате втори ако и те не вършат работа пак бой. Третите вече ще имат едно на ум. Вие забравяте, че те са АДМИНИСТРАЦИЯ не господари. Набийте си го в главите.

485

българин

преди 3 години

До: номер 515Не само родени по времето на комунизма, а и техните деца и, да не бъда голям песимист, но и внуци бих казал!Дядо ми, лека му пръст, навремето когато бях дете и исках нещо, например да ми купят колело, той ми казваше: "Партията не дава!"Оттогава намразих комунизма! Викам си брей, каква лоша партия!И сега така - ГЕРБ не дава! Ми като не ни го дава ще си го вземем бе!!!ОСТАВКА на ГЕРБ и Главния прокурор!

484

Анонимен

преди 3 години

Много обичам да чета коментари за легитимно и законно държавно управление , а дали всъщност имаме такова, последните 30 години. Дали е законна действащата Конституция ,която е приета в противоречие на тогава действащия конституционен ред и е със спорна легитимност. Може ли някой ***, да ми обясни, как лошите гадни комунисти ,могат да направят конституционен референдум с който да легитимират тяхната конституция, през 1971г. , а сегашните бягат като дявол от тамян само при мисълта за референдум.

483

Анонимен

преди 3 години

Видимите резултатите на ГЕРБ. Най-беди в цяла европа, най-висока смъртност, най-лошо образование, 111-то място по свобода на словото при 27 държави в ЕС и най-нисък стандарт на живот. Та какво по-лошо си мислите, че ще стане? И това не си го измислям това са данни на ЕвроСтат всеки може да ги види.

482

българин

преди 3 години

До: номер 511Ами не, случайно или не, не сме забравили!Не сме забравили и самоубийствата.Хора скачащи от балконите на високите етажи.Хора, поливащи се с туби с бензин и самозапалващи се в центъра на София, Варна и други градове.Хора в падащи асансьори и умиращи в тях.Майки с орязани детски пари от Бойко Борисов!Бандити хотелиери по морето.Да, българите ходят в Гърция.Къде защото не харесват бетономорието, къде защото имат пари.Ами тези българи които нямат? Забрави ли ги тях?

481

Анонимен

преди 3 години

Докато има поколения отгледани по времето на соца няма да се оправим. Това тяхно мислене, че срещу партията не се скача и с вечните лидери и водачи е пагубно последните 30 години.