Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

При протестните действия днес не бяха допуснати нарушения на реда. Задържана е млада жена, носила демонстративно газово оръжие. Тя е отведена в столично районно управление, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Полицията отново напомня на участниците в протестните действия за спазват обществения ред и да не се поддават на провокации.

Охраната, осъществявана от полицейските служители е с цел опазване на спокойствието на гражданите, допълват от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 3 години

Какво значи носела демонстративно? Газовото оръжие не е на разрешителен, а на уведомителен режим. Какви обвинения са повдигнати? Ами относно глока на краля-слънце някой самосезирал ли се е дали има разрешително за придобиване и носене, дали пистолета е прострелван в КОС, дали не е със заличени фабр. номера? За шкафчето проверка - въоръжена, каквато направиха в президенството? За братиньо нещо? Осемте джуджета? За Маяма и Севда в офиса на Божков? Хотела на Стати в Гърция?Правите ни на абдали.

47

Анонимен

преди 3 години

Полицията не може да има военен съд, защото не са военни! Имат си подобни процедури, дали се изпълняват правилно не мога да кажа.По принцип те са вътрешна сигурност, поне така се води! Въпроса естествено е кого пазят, нас обикновените хора или онези *** :)

46

Искала е да си го

преди 3 години

навре в някой отвор,да гръмне, да се надуе като дирижабъл и да се възнесенад протеста.Да,ама като почне газът да излиза(колкото и да стиска,товаще стане),с него ще излизат "градушка" и благовония за тълпата.

fallback