Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Демонстрантите да си тръгват в 22 часа от протестите и да отидат на следващия ден, защото по тъмно се появяват провокатори. Това призова Антон Златанов, зам.-директор на Столичната полиция.

Той визираше случаят от снощи, когато се появиха агитки минути след 22 часа и започнаха да обиждат униформените, хвърлиха и оранжева димка срещу тях.

Тогава обаче мирните протестиращи направиха верига пред униформените. Те пък свалиха каските си, а по заповед на самия Златанов разредиха редиците си. После запяха и химна, заедно с протестиращите.

Имахме готовност да се справим с ескалацията на напрежението, но не се наложи, посочи зам.-директорът. Той обясни, че сред задържаните в последните дни провокатори има както познати на полицията, така и такива без криминални прояви. Други пък били непълнолетни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

що

преди 3 години

нощната смяна ли застъпва тогава

73

????.

преди 3 години

С 10-15 хиляди можете да го обърнете на седянка както сС. Трифонов пред парламента. Болшинството от хората виждат (и усещат по джоба си), че напредък има. Ходете, палете, чупете, но като ви чупят тиквите да не ревете!==============Аха, "преклонена главица, сабя не я сече", това ли искаш да кажеш?Затова бяхме 500г под тур-ско "присъствие" :((((((

72

муспи

преди 3 години

Системата няма да се смени даже и с падането на този му$гаф к$етен с цялата му мафия, а с избиването на евреи. Време е да започне хайдушко движение и в това присъствие. Многобройни хайдушки чети, несвързани помежду си - защото в България не може да мине без предатели, ще подгони азербайджано тюрките, които разбират само от нож в гърба.

fallback