Снимка: БГНЕС
fallback

Главният прокурор Иван Гешев заяви, че няма да подава оставка, както настояват президентът и протестиращите.

Не смятам да си подавам оставката, защото си върша работата, коментира днес той в град Шивачево, където е по повод специализирана операция срещу битовата престъпност.

Oще по темата
"Ако ме харесват, това означава, че не си върша работата", смята той.

По думите му работата му е свързана с това да има правосъдие и справедливост, тя е в интерес на българските граждани. Гешев посочи, че към момента има над 20 процента спад на битовата престъпност, че драстично са намалели телефонните измами, предаде БТА.

В Шивачево преди време възрастна жена беше нападната. Главният прокурор заяви, че извършителят, който е на 19 години, е задържан, но това не решава проблема.

Полицията ще вземе мерки за повече сигурност, посочи той. В Туитър главният прокурор написа, че битката срещу престъпността продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

146

Ник

преди 3 години

Ох той има Тутър .... жив да не бях

145

Анонимен

преди 3 години

Гешев ако вкараш в затвора Хидроспецоалиста Доган и успялия млад мъж/престъпник Шиши ще докажеш че си обективен. Но това няма как да стане нали. Все пак ти си назначен от тях. Сам го доказа - на протестите против избирането ти докара престъпници да те защитават. Кой честен прокурор би го направил - никой. Би го направил само престъпник. Ти си престъпник Гешев!

144

Анонимен

преди 3 години

До Далече, далечеПрав си, това му е работата. Проблемът е, че гони само неудобните на властта, а ония които са наистина корумпирани не ги пипа и с право, че нали те го инсталираха там.А по темата, че няма да дава оставка, Гешев преди година каза, че 99.9% няма да се кандидатира за главен прокурор, след това промени мнението си.Така че това му изявление сега ще видим колко ще издържи във времето.

fallback