Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът Румен Радев посети националната спортна база "Белмекен" и се запозна с условията за подготовка на спортистите, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

По-късно държавният глава, заедно със спортисти и граждани, подкрепящи инициативата "Спортувай с президента", се отправи по пътеката към връх Зъбчето в Рила планина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Не съм съгласен

преди 3 години

с колегата,който пише,"Деса празни шкафчетата на РР".Тя празни нашите,а не неговите.В Президентството няма длъжност "Първа дама",с коятомедиите величаят въпросната домакиня.Убеден съм,че за всички воаяжи,в които тя е била с РР,сме плашали ние.Нека "девицата"вместо да казваколко чисто е всичко при него да извади една платена от джоба си сметказа нейните разходи.Ако и ББ,заместниците му,членовете на кабинета ивсякакви висши чиновници у нас си повлекат жените и приятелките за нашасметка?

61

Безделието ражда

преди 3 години

безумия.РР се занимава само с предизборен туризъм и подклаждане нанеприятности за опонентите.Избори?На какво разчита?Освен помпознатаголословна приказка че ще спре корупцията и престъпността,какво другое казал?Само обвинява,но няма сили,средства и идеи. БСПсе дистанцираот него,той е властолюбив и неуправляем.От друга страна е неподготвенза висш пост,разчита на съветниците си,които го въртят в свой интерес.Непредубедените хора разбират,че той е случаен човек в политиката,без визия и идеи.

60

Анонимен

преди 3 години

Радев, чекмеджето ти го празни Деса ! Ти сам си виновен.

fallback