Снимка: БГНЕС
fallback

Премиерът Бойко Борисов става днес на 61 години. Министър-председателят не празнува рождените си дни, а тази година той ще посрещне празника с екипа от Националния оперативен щаб, които му докладват за новите случаи на коронавирус още в 8 часа сутринта.

Oще по темата

Преди ден на страницата на премиера във Facebook бе публикувано видео под надпис "Забавляваме се", в което са събрани колажи от интервюта, пресконференции и брифинги на Борисов на фона на известната песен на Ъпсурт 3 в 1.

По традиция, министър-председателят ще отбележи празника работейки. Така се очаква след срещата с Щаба,
Борисов да направи проверка на строежа на магистрала "Хемус" от Боаза до Плевен и Ловеч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

197

СКОРПИОН !

преди 4 години

До Мк 196 ! Сополанко! Е как ще крадат? Те са честни хора под червените фенери! Те са от голямото " Добро Утро "! Само трябва да погледнеш , дали слънцето е изгряло! Лява ръка, десен джоб! Знаем за развитото социалистическо "общество", знаем за "велкото " социалистическо "строителство", знаем за забраната на тази партия със закон, знаем за пладнешката приватизация и за още много, много "добри" неща! Знаем, че с честен труд и с пот на челото имат по няколко милиона! А ти Сопчо се учи !!!

196

Тирания

преди 4 години

Тези, които харесват Борисов, са със съзнание на воюващите племена, управлявани от агресивна ръка, която да ги поведе в битка.

195

Интеграл от Хикс 2

преди 4 години

До Чичо Блаже: Колега, Тиквата се фука с партийната си книжка от БКП. Благодарение на нея "напуска" мвр. Но на никого няма да липсва. Руснаците обичат да залагат на пропаднали типове с много зависимости, какъвто е мутрата.

fallback