Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Общ преглед

Въпреки лошото време, десетки граждани се събраха на протест пред Министерски съвет, за да настояват за по-строги мерки срещу умишленото насилие на животни.

Oще по темата

В сравнение с миналата година, случаите на животни са двойно повече. Най-често подобни инциденти се случват в провинцията, но и в случаите в София зачестили. 

През 2019 година също се проведе подобен протест, бе събрана и подписка срещу извършителите на зверства, която бе изпратена до няколко прокурори. Защитниците обаче така и не получават отговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

fchvgbn

преди 3 години

До захлупените и тесногръдни *** ще кажа следното- В развитите страни като примерно Германия - там да си осиновиш животно е страшно трудно и основно от България го правят. Протеста не е за пумиярите, които виждате по улиците (според някои от вас). Протеста е против ***, които ги тровят, връзват за тегличите, против урудите, които се гаврят с тях и ги убиват безмилостно. Хората излизат със собствени средства на този протест. Аз лично съм опитвал да спася няколко животни...

38

ьфгх

преди 3 години

На тези им викат "полезни *** от и".Не,че на хората управляващи планетата им пука за "правата" на животните,пука им да се прокарат закони забраняващи на хората производство на храна.И няма да се спре само със забрана отглеждането на животни за храна,а и на растения.Отново,ще пуснат някоя зараза по животните и ще я преувеличат 100 пъти и ще се работи върху "правата" до пълна забрана.После се очаква салмонела и нещо друго по растенията.Чак след това малкият и среден бизнес,ще бъде изкупен от корпо

37

Аз

преди 3 години

Само *** ли коментират тук в Dnes.bg?! П.С. С няколко изключения и те сигурно по погрешка са попаднали тук... като мен.

fallback