fallback

Протест се проведе и днес пред Министерския съвет. Родители, архитекти и лекари за пореден път се обявяват срещу строежа на детска болница в двора на "Александровска", въпреки обещанието на премиера Борисов, че това няма да се случи.

Oще по темата
Протестиращите искат отмяна на вече сключения договор и нова обществена поръчка, както и създаване на обществен съвет, за да може процесът по изграждането на лечебното заведение да бъде прозрачен.

Те настояват за цялостна концепция на визията на болницата и идеи как ще бъдат привлечени лекари в нея.

Протестиращите са категорични, че всеки ден ще настояват пред властта исканията им да бъдат изпълнени, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 3 години

Познахме, че протестите няма да спрат след обещанието за нова болница.Нека дадат предложения за новата болница.Ако не дадат, да се продължи да се строи сегашната.Разиграват обществото и няма да спрат.Зад исканията им се крие само алчност.

8

Анонимен

преди 3 години

"Родители и лекари искат..."Двайсет родителя и петдесет лекаря искат. Спрете да създавате грешни впечатления. Работата е тръгнала натам, че ще се потрошат десетки милиони да се събори един строеж, без да е ясно въобще ще има ли нов и там ли ще е...Хеле пък не виждам лекари как ще си намерят, ако плащат обичайните заплати.

7

жутгкл

преди 3 години

от всеки протест се чуват гласовете на независимата мая и загрижена импексова . иначе протестите са спонтанни !

fallback