Снимка: БГНЕС
fallback
Директори вече насрочиха първи дати за абитуриентските балове на зрелостниците си.
 
"Предложих дата за изпращане в двора на училището 26-и юни, а тази за бала - 15 юли", каза директорът на столичното 119 СУ Диян Стаматов пред БНТ, цитиран от в. Монитор. 
 
"Надявам се до средата на юли коноравирусът да е максимално унищожен", каза Стаматов. Той се надява абитуриентите да отпразнуват цивилизовано. Стаматов призна, че сегашната липса на организация на изпращането на учениците води до хаос.
Oще по темата
 
Директорът на 119 СУ обясни, че децата имат уроци по пътна безопасност, но след 7 клас те спират да им обръщат внимание. Казват си, че това няма да им се случи на тях. Автомобилният състезател Димитър Илиев  е на мнение, че часовете трябва бъдат увеличени. Той апелира към всички абитуриенти да бъдат внимателни. Те са млади хора, навлизащи в нов етап от живота си. Голяма част от завършващите приемат този ден много емоционално, допълни Димитър Илиев. Автомобилният състезател призовава да покажат, че са готови за живот с повече отговорности. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

художника

преди 3 години

В живота на човек има две важни дати. Абитуриентския бал и пенсионирането. Едната дата е раздялата с младостта, а другата е раздяла със зрелостта. Така че тези две дати трябва да се честват подобаващо. Оставете децата да си празнуват в този ден, защото след него нищо няма да е същото.

12

Анонимен

преди 3 години

ше начешат катериците

11

Котки

преди 3 години

2 седмици клаксони на коли, от които дъне ориенталска музика, балони, просташки крясъци с пълно гърло, балони, гърмежи... Основен приоритет за цялата българска нация.

fallback