13

художника

преди 3 години

В живота на човек има две важни дати. Абитуриентския бал и пенсионирането. Едната дата е раздялата с младостта, а другата е раздяла със зрелостта. Така че тези две дати трябва да се честват подобаващо. Оставете децата да си празнуват в този ден, защото след него нищо няма да е същото.

12

Анонимен

преди 3 години

ше начешат катериците

11

Котки

преди 3 години

2 седмици клаксони на коли, от които дъне ориенталска музика, балони, просташки крясъци с пълно гърло, балони, гърмежи... Основен приоритет за цялата българска нация.

10

Таню

преди 3 години

Илюстративният материал си казва всичко... На *** и тати шeбечетaта...

9

Анонимен

преди 3 години

Какви са тия глупости бре?? Щом имате излишни пари, по-добре ги инвестирайте..

8

Анонимен

преди 3 години

Кво се радват толкова те първа се започва трудното с намиране на работа и доходи . Мда новите кандидати на бюрата по труда и новите клиенти на банките .

7

Анонимен

преди 3 години

Да не би да завършват Оксфорт или Кеймбрижд ,Айде моля те свестните деца не ходят на такива джумбарета където освен да се напият нищщо друго не се случва

6

Анонимен

преди 3 години

Едно от най-грозните и пошли зрелища, които могат да се видят в България. Няколко дни по улиците дефилира простащината, арогантността и глупостта. Гледката на пияни и дрогирани младежи, истерично крещящи по улиците и после гуляещи по кръчмите мен хич не ме радва. И всичко това под благосклонния поглед на родителите...

5

474

преди 3 години

На тия толупчета живота им е ежедневен купон. Те нямат възпитание първо от страна на семейството, второ от страна на училището. За тях най-важното е да се съберат за да се напият и на.д.рус.ат. Какво ли бъдеще я очаква България с такива лентяи ?

4

Анонимен

преди 3 години

До Лоши нравиНе си мисли че на запад не е по този начин. Това че тертипа е по-различен не означава че не правят същите тъпотии и не се интересуват от купона. Всички сме минали през това и после идва университета или директно работата и разбираш че не всичко е само купони или ставаш битов алкохолик.

3

реалнафантазия

преди 3 години

На 8 март докато ние празнуваме знаем какво), в Китай празнуват ден на физиката. Само си направете сметка, кои нации са успешни - тези които реват за балове и то по време на пандения или там където се развива науката.Илон Мъск каза наскоро в един подкаст, че много хора се стремят да учат финанси и право, а би трябвало умните хора да се съсредоточават там, където се прави реалното производство, което движи света напред.А при нас даже за право в СУ се влиза без изпит, тъжно, нали? :)

2

Лоши нрави

преди 3 години

Няма такава държава. Това ли е смисълът на живота на тези деца - да вият цяла нощ, да се напият, да се ДРОГИРАТ? Изтървано поколение.

1

Анонимен

преди 3 години

Всичко си дойде на мястото.