Снимка: БГНЕС
fallback

Треската подготовка в моловете, които отварят от утре, на 18 май. Със заповед на здравния министър от петък, всички големи търговски центрове тип МОЛ, както и фитнесите, отварят врати. Те бяха затворени 2 месеца заради извънредното положение. В моловете работеха само хранителните магазини, банките и аптеки.

Всички посетители ще трябва задължително да носят маски. Наемателите на магазините ще осигуряват дезинфектанти, както и спазване на необходимата дистанция. Броят на посетителите в магазините ще се определя от площта, предаде репортер на Bulgaria ON AIR

Всички служители ще трябва да носят предпазни шлемове или маски. Подобна е и подготовката във фитнес залите, където също ще се допуска определен брой спортуващи. За груповите занимания посетителите ще трябва да са около 10 души и да спазват дистанция близо метър и половина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 3 години

До Ямболски цървулПич, те не ходят там да пазаруват. *** *** обикалят МОЛ-овете "на зей пазар".Ходят там, за да убиват времето, да зяпат луксозните стоки, да пият кафе в някое от заведенията и вечерта по телефона да казват на тази и онази своя приятелка: "Какво правих ли? Ами с Ленчето бяхме в МОЛ-а, пихме кафе, един страхотен тип все към мен гледаше. Дали си купих неща? Неее, нищо не ми хареса. Миналата година, когато бях за два дена на екскурзия в Париж какви тоалети видяхме ..."

42

123

преди 3 години

До УчинайкаЕ как ще е провален.Толкова усилия положихме като родители, станахме и учители, моля ви се.Остава да се повтори..

41

Коко

преди 3 години

Да питам неженените колеги, в тая карантина дупихте ли мацките на "лизинг", демек с обещание да ги водите "на мола", "ама друг път" :) Изобщо, сигурно голяма жътва е настанала...

fallback