Снимка: Helpbook
fallback

Общ преглед
В днешния обзор на постъпилите сигнали в платформата на Helpbook.info ще акцентираме на проблемите в столицата.

Наш потребител ни изпрати снимки на улица "Граф Игнатиев“ в София: "Емблематичният "Граф Игнатиев" се е превърнал в гротеска. Погледнете снимките! Възможно ли е това да е качествен ремонт, на ремонта, на ремонта? Какви са тези фирми-изпълнители, какъв е този материал, какво е това качество? Танкове ли са минали?", пита той.

В друг сигнал са ни изпратили снимки на падащи отломки от сграда с особен статут. Преминавайки по тротоара, гражданинът се разминал на косъм от сериозна травма или нещо по-лошо, когато голямо парче се откъртило от фасадата и се приземило на сантиметри от него. Молбата е за вземане на спешни мерки по реновирането, за да се избегнат трагични инциденти.

Недоволни от състоянието на пътищата не липсват и в квартал „Света Троица“. От заснетото се вижда улица в ужасно състояние - настилката е осеяна с огромни дупки, асфалтът е разбит, а живущите в района всеки ден се притесняват за автомобилите си. Молбата е компрометирания участък да бъде включен в годишния план за ремонт.

За опасен участък от националната пътна мрежа в близост до Варна ни сигнализира друг гражданин. Ето какво пише той: "Малко преди кръстовището за Златни пясъци и Аладжа манастир, след преброителните камери в района на Майстор Манол, липсва мантинела, поради което е “обособено” място за правене на обратен завой. Тъй като е засипано с пясък, ясно може да се види на прикачената сателитна снимка. Прикачена е също снимка на автомобил, правещ обратен завой на мястото. Ще бъде добре да се постави мантитела, тъй като хората местят поставените в момента знаци. Трафикът се увеличава с наближаването на лятото и пресичането в другото платно по този начин е изключително опасно."

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Кина

преди 3 години

Само като прочета името на този българомразец, красящо емблематична столична улица ..., губя интерес към проблемите й. Може пък и на земята там да й е писнало да я наричат така и да отхвърля разкрасителните процедури хахаха

43

HeinrichHimmler

преди 3 години

А на тоя дето защитава Бойко мога да му кажа да си завре парите , които взима за тролска дейност в отверстието! Трябва публичен линч за лъжците от ГЕРБ , които след 2 години забавяне и след многократни ремонти на ремонтите пак ни докараха десето качество изпълнение за двойно повече пари! Заврете си парите отзад и дано по-скоро отидете в Ада, където само ше се топлите с откраднатите пари от българския народ!

42

Made in

преди 3 години

BG??????? Това представлява нашата страна. Защо все временно, закърпено, надено и некачествено?Омръзна ми от некадърници!

fallback