44

Кина

преди 4 години

Само като прочета името на този българомразец, красящо емблематична столична улица ..., губя интерес към проблемите й. Може пък и на земята там да й е писнало да я наричат така и да отхвърля разкрасителните процедури хахаха

43

HeinrichHimmler

преди 4 години

А на тоя дето защитава Бойко мога да му кажа да си завре парите , които взима за тролска дейност в отверстието! Трябва публичен линч за лъжците от ГЕРБ , които след 2 години забавяне и след многократни ремонти на ремонтите пак ни докараха десето качество изпълнение за двойно повече пари! Заврете си парите отзад и дано по-скоро отидете в Ада, където само ше се топлите с откраднатите пари от българския народ!

42

Made in

преди 4 години

BG??????? Това представлява нашата страна. Защо все временно, закърпено, надено и некачествено?Омръзна ми от некадърници!

41

Анонимен

преди 4 години

На тия които пишат как Бойко бил виновен, вие нали сте наясно, че след конкурса фирмата изпълнител трябва да отстрани всички подобни "ремонти на ремонти на ремонти" ЗА СОБСТВЕНА СМЕТКА? Никой собственик на фирма не би откраднал от собствения си джоб (както става, ако трябва оттам да извади, за да поправи щетите от това че уж бил спестил "едни пари"). Вземете да мислите малко, вместо да го карате на автопилот.

40

Чиновник

преди 4 години

За съжаление простолюдието имате много безотговорно отношение към работата си и резултатите са налице. Все гледате да претупате нещата. А за контрола над работата ви, смятате, че е тормоз и диктатура и ви се нарушавали правата. Като не допускате контрол над работата ви, така ще я караме.

39

Анонимен

преди 4 години

Оставка

38

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова е назначена като Борисов , с манипулации на избори и невалидни гласове.Без избирателна активност.Парите отиват в мафията.Протести и гражданско неподчинение трябва.Време е

37

Waffen SS

преди 4 години

Нищо необичайно,всичко се развива по "усвоителният" план на ГЕРБ и тяхното кредо,който е"и след ремонта,пак ремонт".Както се казва не е важно как ще бъде извършен ремонта,/той винаги е фиаско/,а как ще бъдат усвоени/откраднати/ отпуснатите средства,от правилните фирми свързани с точните политически лица и структури.На крадене няма насищане.Ще излезе народният "любимец",който с характерният си гърлено-гъгнив глас ще обясни на ***,колко са неблагодарни,и как ГЕРБ се измъчиха от толкова крадене

36

Ф.С.В.

преди 4 години

Мисля че след като близо 2 години Ни занимавате (целият български народ) с ремонта на Граф Игнатиев и след хиляди ремонти на ремонтите -заслужено трябва да се преименува улицата на "Граф Дракула" така ще помним "невероятните" технически изпълнения и резултати на фирми нямащи нищо общо със строителството))

35

Анонимен

преди 4 години

GP Group от кадето минат трева не никне, 50% за тях 30% рушвет и 20% за труд на подизпълнител

34

Русия

преди 4 години

Пореднити ВИДИМИ РИЗИЛИ гарантирани от Боби *** Суджука ,Римонт на Римонтирания Римонт.

33

Фандупкова

преди 4 години

Това са активни мероприятия, иначе е много хубаво, но не е и готово!

32

Гадно е

преди 4 години

Кой избра настоящия кмет?след всички скандали и факти за кражби и корупция?Кой,кой,вия тогава?

31

ДААА

преди 4 години

Като гледам екстрите изобщо не съжалявам, че се преместих на село, градът е близо няма и 2км, а тези дивотии ако искам и ида ги виждам, ако не съм доволна от общината ни асфалтира и поддържа пътищата, няма трафик, няма ***.

30

Как сте?

преди 4 години

Всеки който е гласувал за настоящия кмет е съучастник на съсипването на София. Всички констатират че по голям грабеж и корупция в СОС никога не е имало.

29

Анонимен

преди 4 години

на всекимо според заслугитеробски народ

28

Цирк

преди 4 години

Какво пищите всичко е цветя и рози щом избрахте същия кмет който е виновен за тези безобразия,нали?

27

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТогава са били даже още повече, София е била шопско градче + околните шопски села (сега квартали).

26

Анонимен

преди 4 години

60%... Те не са били 60%, когато София е ставала столица, да не говорим след това.

25

Анонимен

преди 4 години

До АтакаБюллент Сидероглу (Турчина) нали е коалиция с герберастите?Всички атакисти сте изметта на обществото,тъй както едно време нацистите в Германия са били.Или болшевиките в Русия...И изобщо навсякъде.Лумпните и те трябва да са партийно представени все пак.