Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg илюстративна
fallback

Агенцията по храните е затворила три заведения за бързо хранене заради нарушение на противоепидемичните мерки, съобщават от ведомството.

Oще по темата
Над 800 са направените проверки от инспектори на агенцията, издадени са повече от 100 предписания и 1 акт. Всекидневните проверки продължават. 

Националният регистър на заведенията за обществено хранене показва, че има около 79 000 в цялата страна. Агенцията има ограничен ресурс. По контрола работят около 800 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

мм

преди 3 години

На Витошка е пълно с народ , заведенията също започват да се пълнят, но масите са доста близко. Хората съвсем забравиха за корона вируса. Пубертетите са на огромни тумби, по цял клас се събират и се шляят. Ако ще е така по-добре да ги прибират в училище.

8

Анонимен

преди 3 години

Всичко е обмислено . 80 000 заведения и 800 инспектори. Бул/гaриcтaн все повече Бyлга/ристaн в ръцете на мошеници. 30 години се правят експерименти с България. Българите нямат край на търпението си и толерантността си към престъпници.

7

Анонимен

преди 3 години

Всичко е обмислено . 80 000 заведения и 800 инспектори. *** все повече *** в ръцете на мошеници. 30 години се правят експерименти с България. Българите нямат край на търпението си и толерантността си към престъпници.

fallback