fallback

Общ преглед
Президентът Румен Радев и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов поднесоха цветя пред паметника на Незнайния войн и отдадоха почит към героите, загинали за свободата и независимостта на България.

Пред паметника бяха се подредили представители на всички видове войски.

На събитието присъстваха и няколко десетки граждани, но като цяло пред паметника бе спокойно и нямаше взети ограничителни мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 4 години

До 17Пичага, къде ги тези 2 милиона гласували за Радев? На първи Тур имаше 800 хил гласа или 25% срещу Цачева 21% . А за Тетката и Герберите масово не гласуваха. На втори тур гласувахме ние, които не сме за ГЕРБ и срещу Тетка, плюс ДПС даде вота си за Радев. При една нормална кандидатура...Радев нямаше шанс да стане президент. А сега всички, които гласувахме на втори тур ...вече ни е срам от глупостите му!!! Това е президента на неграмотните българи!

33

Анонимен

преди 4 години

За 30 години по-зъл и по неприятен президент не сме имали! Надмина дори и Плевналиев по неадекватност! Нинова и БСП да се готвят за голям провал на изборите. Излъгаха народа с това ч у ч е л о.

32

Abv

преди 4 години

Абе тамън да вземеш 200-300 милиона евро и да гледаш светлото бъдеще и да дойде някой си Бойко и да развали сделката с грипените. И сега ресто че ще те свитнат. Та затова е тази злоба с повод и без. Опънал врат като пуяк и плюе, плюе и плюе.

fallback