Снимка: БГНЕС
fallback

Над 2000 българи са транспортирани до България от началото на кризата с коронавируса.

Oще по темата
Точният брой на гражданите, които са се прибрали у нас със съдействието на външно министерство, е трудно да се посочи заради организирания за сънародниците ни и наземен транспорт.

Все още е в сила препоръката на Министерството на външните работи хората да се въздържат от пътуване, ако това не е крайно наложително, коментира Иван Димов, съветник на министъра на външните работи Екатерина Захариева, пред БНР.

За да могат да използват хуманитарен полет, е необходимо българските граждани да се свържат с дипломатическите мисии на страната по света. Но е важно да има достатъчен брой желаещи за прибиране в България.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Баи

преди 3 години

Глупаците ще бачкат в - бг то без пари ще им се ударжа -1/4 от заплатата да могат - аишетата и хасан да си веят ония работи по запада , после ще си доидат да заразят някои и друг изнемощял от гладь , гражданин и ще ги лекуваме безплатно - нали сме платили и за тях предварително

20

Христо Христов

преди 3 години

До 22Ес иска да има движение... и гражданите за европейско развитие слушат и изпълняват.

19

да,да ама не

преди 3 години

Какво направи досега министъра на здравеопазването по време на извънредното положение! Прочете ли закона за защита на населението при бедствия и аварии! Там пише какво е следвало да направи! Закона за здравето днес разбрахме, че е прочел, но не той лично, а съветника който му е подготвил текста! Обърка маските! Обърка и с джипитата, та го поправяха! Калинка до калинката!

fallback