Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Километрични опашки от автомобили има в края на седмицата на изходите на София въпреки предупрежденията на Националния оперативен щаб хората да ограничат пътуванията си.

На АМ "Тракия" на изхода от София движението и днес е изключително интензивно. Около 2 км е опашката от автомобили, чакащи да напуснат столицата.

Хората казват, че чакат по час и половина - два, за да преминат през пункта, предаде БНТ.

Полицаите тук, както и на всички пунктове в страната чрез декларациите проверяват каква е целта на пътуването. Най-често хората посочват, че пътуват по работа или при възрастен роднина, който се нуждае от лекарства.

Очаква се трафикът да бъде още по-натоварен утре, но на входовете на столицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Баровеца-СФ

преди 4 години

Детенце 2ри калас го е страх и след 2месеца затворено в къщи навън се чувства уплашено,заради наложената яростна самоизолация от правителството,която спазваха родителите и семейството като цяло! Въпреки,че имат къща /вила/ в район в който при отсядане там те нямат контакти с други хора,но уви-"Не можело и 800лв.глоба" Това е грозно едно детенце да психясва от това безверие и неумение на правителството за хуманен контрол на съвестните хора,които подкрепят,разбират мерките за самоизолация!

67

6

преди 4 години

До АнонименВ софия едва ли има гласоподаватели вече за тая партия след гаврата по великден.

66

Анонимен

преди 4 години

Ще ги пуснат и сега и обратно както по Великден,не забравяйте идват избори,основните гласоподавате са от София )

fallback