68

Баровеца-СФ

преди 4 години

Детенце 2ри калас го е страх и след 2месеца затворено в къщи навън се чувства уплашено,заради наложената яростна самоизолация от правителството,която спазваха родителите и семейството като цяло! Въпреки,че имат къща /вила/ в район в който при отсядане там те нямат контакти с други хора,но уви-"Не можело и 800лв.глоба" Това е грозно едно детенце да психясва от това безверие и неумение на правителството за хуманен контрол на съвестните хора,които подкрепят,разбират мерките за самоизолация!

67

6

преди 4 години

До АнонименВ софия едва ли има гласоподаватели вече за тая партия след гаврата по великден.

66

Анонимен

преди 4 години

Ще ги пуснат и сега и обратно както по Великден,не забравяйте идват избори,основните гласоподавате са от София )

65

ББ

преди 4 години

Само репресия за тия ей. Никакво прибиране да чакат на КПП то. Да видят кой командва. А като им писне и блокират всички входове и изходи на София ще се насера от смех.

64

Анонимен

преди 4 години

Айдееее, Някоя_ си и тук се е развихрила, вече почват да ме гонят кошмари, че като отворя хладилника, ще видя генерал Годжи и Някоя_ си.

63

Анонимен

преди 4 години

Шопите да си стоят в голямото село и да не мърдат,какви са тия оправдания лекарства и не знам си какво още.

62

Активист на БКП

преди 4 години

Не ги пускай да излизат,бе Бойко !!!

61

sofeto

преди 4 години

В София битуващите от Варна, Бурас, Пловдив, Русе, Сливен и всички други градове, села и паланки се преродиха в "шопени"!

60

Анонимен

преди 4 години

"Специално днес ще изпратя имейл и жалба към Националния Щаб! Не може едни да излизат по Празниците и да лъжат на КПП-тата а други да стоят заключени по домовете и да спазват мерки и ограничения!"...........А така! Изпрати жалба, драсни и някой донос до МВР, в който да съобщиш за специално проучени и проследени от теб НАРУШИТЕЛИ, дръзнали да си идат на вилите. А чух, че на такива като теб, които самоотвержено и с риск за живота стоят ЗАКЛЮЧЕНИ по домовете, генерал Годжи ще дава автографи.

59

Анонимен

преди 4 години

Борисоввее затвори ги тези шопи бе, цялата ти карантина заминава на кино. Ти ще опереш пешкира не Мутафчийски. Той сам няма да ги озапти тез изоглавените. Нали пари нямали. Къде са хукнали бедни по пътищата.

58

Анонимен

преди 4 години

Абе тия няма ли да ги затваряте тотално? От петък до понеделник не трябва да мърдат никъде!

57

За КПП

преди 4 години

Щаба не е виновен, той докладва на Бойко Борисов и той решава за каквото и да било, така че жалбите и имейлите ги пускайте до пресцентъра на Бойко Борисов, не до щаба, по повод КПП или друго, щаба само препоръчва, няма изпълнителни, законодателни или финансови функции

56

Анонимен

преди 4 години

Набутайте си уикенда в киснене в кола, в нерви и в спане, ще ви остане и такова да се наплюскате. В понеделник КПД на работа ще ви е ниско и полза от вас никаква. Инатска работа

55

Бойко

преди 4 години

Безрезервна подкрепа

54

stefan

преди 4 години

Махайте ги тия КПП-та,няма никакъв смисъл от тях.

53

Анонимен

преди 4 години

Аз предлагам при лъжа в декларацията отнемане на МПС -то и затвор до 3 години с по-лек режим! Бай *** иначе няма оправия!

52

Шофиращ Софиянец

преди 4 години

До Бау:На морето уе БАТЕ. Аз какво съм виновен че селяните са заБРАВИЛИ че е извънредно положение. Сега *** си заПАЛА колата и ще се шмугна покрай КПП-то да отидем малко на поренце да поСТОИМ на сенкя.Те ще обвиняват само селяните, така че никой нема да ни забалежи нас гражданите. Аре к'во се правиш, знам че и ти си наТЪПКАЛ багажника, идвай с мене пък ще се оправдаем че селяните са виновни,

51

Анонимен

преди 4 години

Айдеееее бай *** пак хукна, това става защото полицаите клекнаха на шепа безотговорни хора

50

До МВР

преди 4 години

Пак лъжат с декларациите! Къде е държавата, нали сме в извънредно положение, защо за едни може а за други не?Защо се позволява това нещо пак!?Няколко хиляди тариката ли ще командват МВР???

49

Бау

преди 4 години

къде отивате пак ве селяни....