Снимка: МС
fallback

Извънредното положение не се отразява на строителството на автомагистрала "Хемус", каза премиерът Бойко Борисов по време на инспекция на строежа в участъка между Белокопитово и Буховци, излъчена в профила му във Facebook. Изключително съм доволен и от "Струма", и от "Хемус", и от "Европа", и от Южната дъга, допълни той.

Българските строители, инженери, конструктори, шофьори и багеристи се справят, каза Борисов и увери, че няма да има забавяне на плащанията.

По думите му изключително силно се работи и по газопровода "Балкански поток", и по конектора с Гърция.

Oще по темата

Движението в градовете не е забранено, а в другите държави е ограничено и има вечерен час, посочи Борисов и подчерта, че такива ограничения в България не са въвеждани. "Ако така продължи, съм възложил, може би от понеделник, при установен ред, родители с деца да могат да преминават от единия до другия край на парка, с еднопосочно движение. Възложил съм да се направи анализ дали ако едно семейство се премести в същата среда, например на вилата си или в малка къща за гости, така изолирани, да се изолира и в друго място за петък, събота и неделя", допълни Борисов.

В следващите дни да опитаме с разум, дисциплина и обяснение, да видим как ще се получи, заедно с народа, пазейки се, да облекчим ежедневието си. Всеки миг сме готови да облекчим това, което може, но трябва масово да си партнираме, каза премиерът.

Предстои да се обсъди с министъра на образованието и науката Красимир Вълчев как ще се приключи учебната година.

По думите на премиера, цитиран от БТА, страната ни не е достигнала пика на заразата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Анонимен

преди 4 години

Недейте да му правите реклама, уж магистрала да види. Беше на гости в Паламара.За него няма пандемия, а ние да си седим затворени в къщи.

55

Анонимен

преди 4 години

Такава картинка съм виждал от времето на Г.Димитров, когото пресата превъзнасяше като "нашият скъп вожд и учител". Бай Тошо си беше подбрал екипи от министри, които имаха щабове от опитни специалисти и не тичаше да ръководи на място работата, която не разбираше. Сега като гледам тази снимка, в сърцето и душата ми нахлуват спомени от далечните детски години. Направо се умилявам...

54

серена

преди 4 години

Когато се наливаха основите или когато в България се краде по разчет,законно и с подкрепата на Вожда!

fallback