56

Анонимен

преди 4 години

Недейте да му правите реклама, уж магистрала да види. Беше на гости в Паламара.За него няма пандемия, а ние да си седим затворени в къщи.

55

Анонимен

преди 4 години

Такава картинка съм виждал от времето на Г.Димитров, когото пресата превъзнасяше като "нашият скъп вожд и учител". Бай Тошо си беше подбрал екипи от министри, които имаха щабове от опитни специалисти и не тичаше да ръководи на място работата, която не разбираше. Сега като гледам тази снимка, в сърцето и душата ми нахлуват спомени от далечните детски години. Направо се умилявам...

54

серена

преди 4 години

Когато се наливаха основите или когато в България се краде по разчет,законно и с подкрепата на Вожда!

53

Анонимен

преди 4 години

До истНе е важно с какъв на цвят медал е завършил. Важно е, че като си отвори устата лъсва такава "ерудиция", че на средноинтелигентния българин веднага му става ясно на какъв гавазин е поверил съдбата - своята и на децата си. Дали гласуващите за статуквото са пълни кукундери?

52

Анонимен

преди 4 години

Да свършва Хемус и Бойко да си ходи, да дойде някой да направи реформи, за да неможе да се краде, или поне много по-малко.

51

1

преди 4 години

До Анонимен-50,да ти напиша и една малка подробност,при полагане на асфалт,с 1см.,по тънък,от актуваната дебелина,авантата,на километър е 6 милиона, ти за заплата пишеш.

50

До 54 от някой си

преди 4 години

Като чувам сладката омайна Банкянска реч на вожда и перфектния му английски, се чудя какви хора са ги изпитвали в пожарникарското училище дето е завършил. Медали там не раздават ли само на пожарникари рискували живота си,за да спасят други хора? Ако беше завършил с пълна 6-ца,за да му дадат медал, той постоянно щеше да го изтъква. Щом не се е снел с него пред магнолиите значи няма.

49

До 49 допълвам и

преди 4 години

Кой не знай Бойко Войвода,Обединител на Балкани и дремещ пред европейски чакалниКой не е чувал за него?

48

Емигрант срам за теб

преди 4 години

Когато започна Короната се прибрахте като Нас..рани а сега се правите на Аслами!Не ви ли е срам!Не стига че нямате здравни осигуровки че донесохте заразата в България не стига че ви лекуваха БЕЗПЛАТНО за сметка на НАШИТЕ ДАНЪЦИ и ОСИГУРОВКИ а сега имате наглостта да псувате и да казвате на всички нас че бързо ще се изнесете да робувате на робовладелците си.Ходете и робувайте но следващия път държавата трябва да забрани връщането на такива под..метки в България.Ние можем без вас не ни трябвате!!

47

1

преди 4 години

Няма какво да обсъждаш,др.борисов,като се роди царч.ето Симеончо,всички ученици в царство България,преминаха в по-горен клас,а и 13.06 наближава,може и ти да вземеш,същото решение,всички да преминат,в по-горен клас.

46

ист

преди 4 години

до 49Така нареченият еднокнижник е завършил средно със златен медал. Ти не успя да го завършиш. Ку- ку.

45

До 49

преди 4 години

Абсолютно си прав.Още малко ще създадат и епос,за да се възхваляват,, храбрите"дела на вожда ни. Очаквам скоро и документален сериал за вожда Бойко. Ще е нещо средно между Винету и сагата за Викингите с водача им Рагнер,само тука дето ще е наш Боко Банкярски.

44

Ельоменат

преди 4 години

Втори месец не мога да използвам винетката си, защото страхливи пенсионери като този затвориха България заради 1000 болни. Питам аз сега това крадливо правителство ще удължи ли винетките с 2 месеца , или пак ще е за сметка на плащащите? Гроб ако не направят фалшифицирането на века на следващите избори ще са в небитието.

43

Анонимен

преди 4 години

До 50. Ами много ти е *** коментарът. Вероятно просто така, да напишеш нещо.

42

Анонимен

преди 4 години

Те, ако спрат строежа нашия човек ще трябва да разчита само на заплата и други кражби.

41

Анонимен

преди 4 години

Бога Буда, царя слънце, поливача на магнолии, викача на Исус, галеният от три папи, великия копач на дунавски вълни, незаменимият водач на 500 000 офце и крепачите му на кос, матите му яйца е най знаещият, най можещият и най добре имитиращият Мисирките цирков клоун едно книжник. Другарят пожарникар произведен в Генерал от един Мадридски Пъдар толкова си е повервал че се мисли за Бог Отец и Син. Амин.

40

Та не разбрах

преди 4 години

Извуредното положение какво точно спира ?Едни рабоят ( добре), други ходят по чевермета ( не им е зле) и останахме ние, дисциплинираните за да ни смятат за *** !

39

Анонимен

преди 4 години

Журналистите на ДНЕС продълж авайте да ЧЕТКАТЕ Барселона как работи,пишете колко е велик политик.Европеец по ганьовски.

38

Анонимен

преди 4 години

До ЕиаошДа ти е казал някой, че в случая *** сме важни и някой се е загрижил за нас?Щом окапем ние, земята ще си остане, подготвена да приеме тези, които могат да си позволят.

37

Анонимен

преди 4 години

И твойто време ще мине и ще те забравим!!!