Все по-често в общественото пространство се говори за намаляването на отпадъците в ежедневието ни. В това число влиза и изхвърлянето на храна.
Посланик на тези идеи в последните години станаха и редица известни личности. След всеки празник в домовете на почти всеки от нас остава неупотребена, но сготвена храна.
Как да направим така, че да не я изхвърляме, а да я използваме?
Фондация ''Mate Kitchen'' е приела това за своя мисия, а темата в предаването "Директно" по телевизия Bulgaria ON AIR коментира основателя ѝ Мила Кръстева.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
7
Анонимен
преди 4 годиниКак да я намеря тая,майм. ще и набия манерката
6
Анонимен
преди 4 годиниАз лично моята си изяждам
5
Анонимен
преди 4 годиниМила Кръстева е прасе,да я яде след 2 дена,че не знае какво е гладория,проста ***.Ела при мен ще те науча да ядеш допълнително,прасе