Снимка: Facebook
fallback

"Още първия ден след смъртта на Милен Цветков неговата колежка от предаването Генка Шикерова се свърза с мен, поел съм личен ангажимент за погребението." Това заяви на редовния брифинг на оперативния щаб за борба с коронавируса ген. Мутафчийски.

Дъщерята на Цветков трябва да се прибере от Нидерландия, а това би изисквало тя да бъде поставена под 14-дневна карантина.

Възможно е Калина да бъде тествана за коронавирус на аерогарата, за да може да се ускори процедурата около погребението. Държавните органи съдействат на момичето да пристигне възможно най-бързо от Нидерландия.

24-годишната Калина живее заедно с майка си в Нидерландия. Момичето е най-близкият пълнолетен роднина на Цветков. Калина иска да се прости с баща си и отказва служебно погребение.

Милен има и 8-годишен син Боян. Журналистът се грижеше много за двете си деца. Макар и в чужбина, Калина прекарваше всяка ваканция в България с баща си.

Колеги и приятели на водещия стартираха кампания в подкрепа на двете му деца - целта е до 19 юни да съберат 100 000 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Пръц

преди 4 години

За умрелите или добро или нищо, за това ще се въздържа от коментар за въпросния господин, лека му пръст! Но как ли се чувстват всички почернени майки на които децата им биват убити на пътя като гледат как се тръби около смърта само на един човек, чак и брифинг в негова чест..

57

Професионалист

преди 4 години

Не ви ли срам да пишете простотии за починал човек,бъдете по-смирени. Милен като човек може да ни е бил идеален,но беше с характер. А като водещ :непримирим и свободолюбив за разлика от настоящите си НАВЕДЕНИ колеги. БОГ да те прости Милене!

56

Анонимен

преди 4 години

В България щом напусне някой работа все едно, че не съществува за бившите колеги. Нямат човешко отношение, нито обноски, липсва колегиално отношение. Завистта и злобата, алчността за пари ще изяде Българските деца и България. Освен арогантност и простотия друго не може да се чува. Когато почине някой, веднага казвате ах, колко добър беше!!!!. Милене почивай в мир. Да знаеш че си се отърва Българската злоба и арогантност! 🌷🌷🌻❤️🌹🌹❤️🌻🇧🇬🌷🇧🇬🌻❤️🌹❤&#

fallback