Снимка: БГНЕС
fallback

Във връзка с обявеното с Решение на Народното събрание от 13.03.2020 г. извънредно положение и препоръките на Националния оперативен щаб, здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, с която удължава срока на въведените противоепидемични мерки до 12 април, включително.

Oще по темата

Тази сутрин началникът на Националния щаб проф. Венцислав Мутафчийски каза, че ще препоръча на здравния министър да издаде заповед, с която да удължи строгите мерки и забрана за събиране на хора до 12 април.

От Министерството на здравеопазването съобщават, че се допуска в големите търговски центрове тип МОЛ да работят доставчиците на платежни услуги, при строго спазване на санитарно-хигиенните изисквания, в т.ч. дезинфекция, проветряване и инструктаж за спазване на лична хигиена на персонала, осигуряване на лични предпазни средства и недопускане до работа на служители с прояви на остри заразни заболявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

101

Против забраната

преди 4 години

Съсипаха икономиката, хиляди хора останаха без работа, просто трябваше да затворят границите още през януари и това е, не да спират живота в страната! И сега само се отчита дейност с тези мерки, закусвалните работят на гише, съответно хората се редят на опашка един до друг, хранителните магазини отново са на опашка. В банките през служителие минават по-много клиенти на ден, уш при строги дизенфектиращи условия, което е невъзможно да не би да се пръска и бърше пода след всеки клиент.

100

Анонимен

преди 4 години

До Хотелиер Ами колко санаториуми на МВР и МО има .Оборудвани ,собствени източници на вода ,ток ,санитарни удобства ,медицински кабинети ,кухни ,снабдени с всичко необходимо за карантина . Би следвало да са в мобилизационните планове , а не само за частно ползване .

99

Анонимен

преди 4 години

"нищо няма да се постигне-освен рухнала икономика"Да ви имам икономиката. Който не може да се приспособи към новите условия - да фалира. Други стават милионери по време на криза.

fallback