101

Против забраната

преди 4 години

Съсипаха икономиката, хиляди хора останаха без работа, просто трябваше да затворят границите още през януари и това е, не да спират живота в страната! И сега само се отчита дейност с тези мерки, закусвалните работят на гише, съответно хората се редят на опашка един до друг, хранителните магазини отново са на опашка. В банките през служителие минават по-много клиенти на ден, уш при строги дизенфектиращи условия, което е невъзможно да не би да се пръска и бърше пода след всеки клиент.

100

Анонимен

преди 4 години

До Хотелиер Ами колко санаториуми на МВР и МО има .Оборудвани ,собствени източници на вода ,ток ,санитарни удобства ,медицински кабинети ,кухни ,снабдени с всичко необходимо за карантина . Би следвало да са в мобилизационните планове , а не само за частно ползване .

99

Анонимен

преди 4 години

"нищо няма да се постигне-освен рухнала икономика"Да ви имам икономиката. Който не може да се приспособи към новите условия - да фалира. Други стават милионери по време на криза.

98

Анализатор

преди 4 години

Ако някой все още не е разбрал по-лош вирус от вируса ДС няма. Заради него се изселиха над два милиона българи, а поне още 1,5 милиона работят по чужбина сезонно или на интервали. Но иначе всичко е точно, парите за справяне със заплахата отиват в "правилните" ръце.

97

Щерю

преди 4 години

С две думи - до Великден...

96

До 104 НЕпрозорливец

преди 4 години

За какво ти е икономика като пykнeш?!

95

Анонимен

преди 4 години

Няма мерки. Цял ден днес през 5-10 минути над София прелитат самолети в посока летище София, като много малко от тях ги има на сайта на летището като кацащи. Вероятно са между 30 и 50 самолета. Това са хиляди вирусоносители, които България пуска да се разхождат сред здравите хора. 50 полета по 200 човека са 10000 хиляди.

94

прозорливец

преди 4 години

Всичко трябва да работи ,за да не се досъсипе икономиката.Защо не послушате водещите медицински специалисти-по този начин по който се работи-не знаем до кога ще се продължава извънаредното положение нищо няма да се постигне-освен рухнала икономика.

93

Анонимен

преди 4 години

O, kak e Simeon Koburgotski, kak e Margarita, kak sa decata, vnucite, pravnucite, rodninite im s koroni ?

92

stiling

преди 4 години

КПП-тата са там да Ви отучат да пътувате за щяло и нещяло напред назад. Ако ги няма другата седмица понеже няма какво да правите ще се юрнете по селата да садите компир и домати. Да не говорим, че братята роми и те ще хукнат насам натам щото няма какво да правят. Който има зар ще си пусне декларация и ще отиди да си свърши работа да нагледа възрастни хора и тнт. МАЙ НЕ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ПЕЧЕЛИМ ВРЕМЕ В МОМЕНТА! Всеки един изминал ден се пробват нови лекарства, вади се статистика и се търси лечение!

91

новата схема

преди 4 години

Зомби медиите и фейсбук мътят водата, в която хитреците ловят риба.

90

Анонимен

преди 4 години

ЩОМ СЕ ОСТАВЯМЕ НА ТАКЪВ КРАТУН ОТ СНИМКАТА ПРОТИВЕН ДА НИ КАЗВА КАКВО ДА ПРАВИМ ЗНАЧИ СМЕ МНОООГО ЗЛЕ НА ДЪНОТО СМЕ....ПОГЛЕДНЕТЕ ГО НА КАВО ПРИЛИЧА БЕ ХОРА И ТОЗИ НИ КЗЗАВА КАК ДА ЖИВЕЕМ .....ЖАЛКИ СМЕ......

89

???

преди 4 години

А какви реални мерки има? Аз не виждам такива. Какво продължават? Безхаберието ли?

88

Китайски Номера

преди 4 години

В Китай са един милиард и 500 милиона човека, но имаше карантина само за 1% от населението. В Ухан, който стана всеизвестен. Практически всички са го прекарали като обикновен грип и вече си пердашат по задачите. Обаче пък, така си спряха бунтовете в Хонконг...

87

Анонимен

преди 4 години

За съжаление сме много изостанали от нормалния свят.Чета много разумни предложения тук-за масова дезинфекция ,температура и т.н.Но кой да го прави съвестно и с какво.....Като знам как обикновено претупваме нещата...Бърсането с мръсен мокър *** не е дезинфекция:)))(((

86

Хотелиер

преди 4 години

Махнете КПП-тата. Вместо да плащате на полицаите, които разпространяват короната на вируса с тези декларации, плащайте на затворените хотели да държат в 14-дневна карантина пристигащите българи от чужбина.

85

Анонимен

преди 4 години

До 81Чудесна идея-само дето медицински работници няма за болниците,за КПП-тата как да стане.На едно гранично КПП са пратили служители на РЗИ,а те се скрили в някаква стаичка там и хич не се показвали...Разказ на очевидец ,работещ там.

84

айде на далаверата

преди 4 години

Тази година грипа му викали Корона защото бил ЗЛАТЕН.

83

Анонимен

преди 4 години

втория щаб предлага да се изкарат по младите по улиците и така да се каже да поемели удара, да ще се заразят всички и мнозина ще умрат, но трябва да се работи и да влизат пари в бюджета на герб. по възрастните да си стоят в къщи засега. не е много ясно дали тазе схема е правилна тия там май съвсем откачиха???

82

Анонимен

преди 4 години

По-добре гладни и задлъжнели, отколкото да си похарчите родителите за да може да прахосате няколко хилядарки на екскурзия до "невижданите чудеса" на Гърция, Италия, или някоя друга чужбина.