fallback

Необходима е акцията на прокуратурата за ревизия на приватизацията, коментира депутатът от "Атака" Явор Нотев в студиото на предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR.

Oще по темата
Българското общество има нужда от отговори, има нужда от справедливост. Трябва да се знае, как се случи криминалната приватизация, как бяха продавани и подарявани предприятия. Неслучайно проф. Стив Ханке показа корупционното куфарче. Видяхме, че всички замесени взеха отношение и се изказаха. Интересно защо се фокусираха  само върху това - имало ли е разговор, или не. А въпросите са други", смята народният представител.

"Като правист мога да кажа, че въпросът с давността е сложен. Не зная доколко адекватно е да се слушат европейските институции по казуса", отбеляза Нотев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Червените милионери

преди 4 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

20

Хе хе хе

преди 4 години

Може ли някой дя вярва ,че ГРЕБ ,крадат и лъжат ?Тези честни и чисти ,като сълза другари .Може ли ?

19

ГЕРБ-БКП

преди 4 години

До Комунистите ограбиха ТЪЙ ,ТЪЙ ,СЪГЛАСЕН СЪМ !КОМУНДЕЛИТЕ ОТ ГЕРБ СА ВЪРХЪТ НА БКП !

fallback