21

Червените милионери

преди 4 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

20

Хе хе хе

преди 4 години

Може ли някой дя вярва ,че ГРЕБ ,крадат и лъжат ?Тези честни и чисти ,като сълза другари .Може ли ?

19

ГЕРБ-БКП

преди 4 години

До Комунистите ограбиха ТЪЙ ,ТЪЙ ,СЪГЛАСЕН СЪМ !КОМУНДЕЛИТЕ ОТ ГЕРБ СА ВЪРХЪТ НА БКП !

18

Провалилата се БСП

преди 4 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

17

Комунистите ограбиха

преди 4 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

16

Анонимен

преди 4 години

ДПС БСП СДС НДСВ и сега герб..а кажете тия хора крадоха ли ??.

15

Волен-руска мааша

преди 4 години

Волен е руска под.лога и предател на българските интереси.

14

Анонимен

преди 4 години

Нормално е, един просто човек като е на власт да забрави за обществения интерес и да иска държавата да стане негова собственост.

13

Анонимен

преди 4 години

ПРОСТОТИЯТА, ТОТАЛИТАРИЗМА И ФАШИЗМА ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА.

12

Анонимен

преди 4 години

И кой е Явор Нотев? Един национален предател, полуграмотно зомби на руската хибридна простотия. Пъхат им рубли в ГЗ от руското посолство, но рублата падна и имат пари само за малограмотни дьонмета.

11

Анонимен

преди 4 години

ПП Атака трябва да е в затвора за държавна измяна.

10

Анонимен

преди 4 години

ПРОТИВ ПРИВАТИЗАЦИЯТА СА САМО ЛУЗЪРИ, КРАДЛИВИ КОРУМПЕТА, НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, КОМУНИСТИЧЕСКИ СЕКТАНТИ И ОБИКНОВЕНИ ***.

9

Ел Диабло

преди 4 години

Приветствам ревизията която Рогатия е приготвил за мръсника Нотев.

8

Анонимен

преди 4 години

Ще приемем една Декларация за престъпленията на капитализма след 1989 година. Морално осъждане на Криминалната приватизация. Нека СДС да приеме вината и да се извини.

7

КАСКЕТа

преди 4 години

Основното на поредното активно мероприятие е НАРОДЪТ ДА БЪДЕ ОСВЕДОМЕН ......СЯКАШ НАРОДА НЕ ГО ЗНАЕ ПО.-ДОБРЕ ОТ ТЕЗИ ЛИЦЕМЕРИ

6

Анонимен

преди 4 години

Приватизация срещу обещания и лъжи. Приватизаторите тогава признаха, че те са лоши стопани и искат приватизация на всяка цена - 1 лев или срещу обещания.

5

Реалист

преди 4 години

До техноимпекс А СИК и ВИС няма ли да проверяват ?Поне остатъка от тях..И 450 те милиона ва ИПОН ,дето Торбалан ги ,,подари на ,,ЦВ. Бориславова ,да ги ,,управлява ,,

4

Анонимен

преди 4 години

Няма лошо, но какъв ще е смисъла от една такава проверка след като давността е изтекла, ако ще е заради самата проверка си е напразно губене на труд и време.

3

Анонимен

преди 4 години

За какво да се разследва, след като официално Сийка Милева, обяви,че целта е единствено да се информира обществото за пропуснати ползи. Никакви правни последици няма да има. Само да се демонстрира някаква активност.

2

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Давност за престъпления против народа не трябва и няма да има !