Снимка: Правителствена пресслужба
fallback

Премиерът Бойко Борисов пристигна в Анкара, където ще проведе работна вечеря с президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган.

Oще по темата
Премиерът Борисов беше посрещнат от валията на турската столица Васип Шахин, съобщиха от правителствената информационна служба.
 
Във фокуса на разговора между двамата лидери Борисов и Ердоган ще бъдат възможностите за преодоляване на напрежението около увеличения мигрантски поток между Турция и Европейския съюз през последните дни и мерките за деескалация на напрежението в Сирия.
 
Заедно с премиера Бойко Борисов в турската столица е министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

Не само този е

преди 4 години

НАГЛЕЦ, такива са и неговите ли.зачи! Сутринта по НТв предаваха, че Шипченският манастир се руши и се набират помощи за реставрацията. Водещите не казаха нека да помогНЕМ, а казаха помагайТЕ. Това не са ли наглеци, защо те се изключват от общността, и те ли прихванаха скъперничеството на шефа си - алчният Домус? За един чужд футболист дава по милиони левове, а за исторически светини се стиска.

86

Най продажният

преди 4 години

българин(ако изобщо е такъв), в навечерието на 3 март да отиде в Турция, това показва колко му пука за българският народ. Точно на този велик ден не иска да е сред народа!?

85

Не бъркай пак

преди 4 години

Внимавай тоя път в мазненето пред диктаторът извършващ престъпления срещу човечеството в частност срещу кюрдите. Херо Мустафа те наблюдава. Не бъди мекотeло, вземи пример от Гърция. Щом те могат да не са мекотело, значи и България може. Не го худатайствай пред Европа. Той е за съдът в Хага. Или и ти искаш да си за пред съда? Ясно?

fallback