87

Не само този е

преди 4 години

НАГЛЕЦ, такива са и неговите ли.зачи! Сутринта по НТв предаваха, че Шипченският манастир се руши и се набират помощи за реставрацията. Водещите не казаха нека да помогНЕМ, а казаха помагайТЕ. Това не са ли наглеци, защо те се изключват от общността, и те ли прихванаха скъперничеството на шефа си - алчният Домус? За един чужд футболист дава по милиони левове, а за исторически светини се стиска.

86

Най продажният

преди 4 години

българин(ако изобщо е такъв), в навечерието на 3 март да отиде в Турция, това показва колко му пука за българският народ. Точно на този велик ден не иска да е сред народа!?

85

Не бъркай пак

преди 4 години

Внимавай тоя път в мазненето пред диктаторът извършващ престъпления срещу човечеството в частност срещу кюрдите. Херо Мустафа те наблюдава. Не бъди мекотeло, вземи пример от Гърция. Щом те могат да не са мекотело, значи и България може. Не го худатайствай пред Европа. Той е за съдът в Хага. Или и ти искаш да си за пред съда? Ясно?

84

Анонимен

преди 4 години

Тоя Бойко, ако остане в Анкара и не се качи на Шипка утре, с кои очи пак ще ми се прави на патриот?

83

Анонимен

преди 4 години

А утре 3-ти Март е националния ни Празник .... Борисов в турция ли ще го посрещне ? Питам само ...

82

Бойко Ефенди

преди 4 години

Бойка Борисов в Турция, Турцияяяя

81

българин

преди 4 години

Среща на 2 на диктатори! Вървете на м...... Си! Никой не може да влезе в България.Ако няма нужните документи!

80

Анонимен

преди 4 години

турците са загубили над 40 бойни машини и жива сила след удари на сирийската армия с отр точка у

79

Пинко

преди 4 години

В брой 2 на Държавен вестник от 10. 01. 1884 г. е публикуван следният Указ 1144. "Ний Александър С Божията милост и народна воля княз на българите Провъзгласяваме: Народното събрание прие, Ний утвърдяваме следующата КОНВЕНЦИЯ за изплащане от България на Русия разноските по окупацията на Княжеството от Руските Импер. Войски, съгласно с определението на Берлинский договор". В пълния текст се описват размера и сроковете за заплащането, където "безкористната" помощ е определена на 10 680 250 книжни рубли и 43 копейки, което по онова време се равнява на 32,5 тона злато.

78

yyyyy

преди 4 години

да отидеш точно на 3-ти март да се надупваш на ердоган от това по-голямо унижение не сме имали в цялата си история. И проблема не е в този престъпник а в хората които са останали в БГ, по-низши и от борисов щом продължават да го държат и да им е по-добър от Нинова, от атака и кой ли не.Колкото по- далече от робското племе толко по-добре.Бягане му е майката.Този заедно с матр'ла ни унижава пред целия свят,затова не ми е жал за останалите в БГ,те не са българи.Нарочно и празненствата за 3-ти са отмемени уж заради короната ама е заради Ердо, господаря на БГ.

77

Пинко

преди 4 години

До сключването на Берлинския договор Русия изобщо не разглежда България като бъдещ политически субект. За нея това е окупирана в резултат от войната територия. По правило Русия първо "освобождава", а после присъединява завоюваните територии и народи под една или друга форма към империята такава е съдбата на Крим, Украйна, Полша, Финландия, Грузия, Армения, Средна Азия. В руските дипломатически документи от онова време "отвъддунавската територия" никъде не се нарича България.

76

Пинко

преди 4 години

В тайните руски документи тази България се обозначава като "Балканска област" и "отвъддунавска територия"

75

Пинко

преди 4 години

Разпространеният от русофилско-комунистическата пропаганда мит, че Западните сили са извечни "врагове на България", защото са предотвратили създаването на велика Сан-Стефанска България и до днес участва в хибридната война против опитите ни да създадем европейска, свободна и независима България. Сан-Стефанска България не е свободна и независима, а васално княжество, което трябва да остане под контрола на Русия на практика докато тя прецени, че положението "се е стабилизирало".

74

Анонимен

преди 4 години

nekoi bulgari veche praznuvat nationalnia bg praznik osvobojdenieto ot svitiadyh v turskite sarai...ai chestit praznik!

73

антизападопоклонник

преди 4 години

До Сата НАТО,Да "олаби" Османската империя провинциите си е едно, да се "пръкне" нова държава е съвсем друго! Най-много турците да ни бяха дали автономия- айде да те питам сега какво са щели да съединяват дедите ни тогава?

72

Sata NATO

преди 4 години

Сата НАТО, казах ти какво ще направя, ако те видя на 4 очи без да се замислям- куршум.------ Предполагам си мечтаеш за ситуацията аз вързан, а ти с пистолет? А случайно ако нещата са наобратно, ще можеш ли да умреш без да се разплачеш?

71

Анонимен

преди 4 години

Вчера по пътя от Истанбул към София, видях емигрантите, тия хора няма какво да губят, така че, стига шеги, ББ, си върши работата, идва пролет, а пътя е отворен, мили ***

70

Анонимен

преди 4 години

borisov kak sa radva, sha ima kebap i baklava, sherbet na korem...:-)

69

Сата НАТО

преди 4 години

И без руската намеса щеше да има Трета българска държава. Така както и без петел се съмва сутрин. По-долу един руски и брик даже погрешка беше споменал за Лондонската конференция. Ами и без Просия Отоманската империя щеше да олаби провинциите си - това са неизбежни истирически процеси.

68

антизападопоклонник

преди 4 години

До Сата НАТО,А преди да пишеш поредната помия защо не се замисли дали без 3 март, щеше да има първо 6 септември, а след това и 22, който също е официален празник, ама не е национален! Факт е, че българи и руснаци са се били рамо до рамо на Шипка, факт е, че третата българска държава се "пръква" именно вследствие на тази поредна руско-турска война!