Снимки: БГНЕС
fallback

От Гърция премиерът Бойко Борисов заяви, че държавата не е длъжна да плаща за карантината на недисциплинирани хора.

"Няма държавата да плаща доброволната карантина на хора, които просто не искат да са дисциплинирани и пътуват. Как да бъде решен проблемът? Личните лекари решават. Сутринта гледах как един казва: "Аз си отивам за Италия, аз си отивам за Франция. Трябва ли след това ние всички да му платим за това, че не иска да е дисциплиниран или не иска да изчака?" заяви пред журналисти в Александруполис Борисов.

По думите му, целият свят сега го е страх от заразата.

"Държавата - това сме всички ние", посочи той.

Според Борисов решение срещу коронавируса ще бъде намерено в най-скоро време, тъй като целият свят е поел ангажимент да се справи със заболяването.

У нас няма официално регистриран случай на коронавирус, но всички лекари очакват и това да се случи. Очакват се резултатите от пробите на хора от различни градове на страната, които са се завърнали от страни, където има регистрирани случаи. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

297

Анонимен

преди 4 години

Най обичам някой от чужбина да ми казва да не пътувам като него.

296

Анонимен

преди 4 години

Стига си го повтарял бе банкянец.ЕДно и също,аз пиках тази сутрин ,вие пикахте ли?Ядете сланина,пръжки кисало зеле и кисали краставички, пиете ракия после сте болни и натоварвате здравната система.

295

Анонимен

преди 4 години

Е той Б.Б нали смъкна журналистката с гъгнив говор щото може да го зарази в самолета а онзи от Гърция дето се среща с него не може най вероятно са го изследвали най вероятно и всичките 240 са се изследвали с държавни пари че и техните семейства както е от едно време

fallback