297

Анонимен

преди 4 години

Най обичам някой от чужбина да ми казва да не пътувам като него.

296

Анонимен

преди 4 години

Стига си го повтарял бе банкянец.ЕДно и също,аз пиках тази сутрин ,вие пикахте ли?Ядете сланина,пръжки кисало зеле и кисали краставички, пиете ракия после сте болни и натоварвате здравната система.

295

Анонимен

преди 4 години

Е той Б.Б нали смъкна журналистката с гъгнив говор щото може да го зарази в самолета а онзи от Гърция дето се среща с него не може най вероятно са го изследвали най вероятно и всичките 240 са се изследвали с държавни пари че и техните семейства както е от едно време

294

Динко от Ямбол

преди 4 години

Бойоуу, къде е тоя вирус да го хвана с голи ръце и да го изплющя в земята,а? Ако се е скрил някъде в София,само кажи къде е е тая китайска гад,ще я погнем веднага с моята дружина.В Илиянци ли се крие,където са китайските стоки ли? И последно да знам Китаеца на Азис, не е китаец нали? Да не го разпитваме учтиво с момчетата от дружината кога е боледувал последно?

293

Анонимен

преди 4 години

Няма такова нещо като "дисциплиниран" и "недисциплиниран" в закона.Ако не е написано изрично в закона, че е забранено, значи е разрешено. Крайно време е тоя да се научи на малко акъл.

292

до 310

преди 4 години

МЕН Бойко нито коралови,нито коранови вируси ме хващат. Нито тениите смеят да ме нападнат,нито бактериите. И обещавам Българино,че ще стоя на границата с Гърция с бухалка в ръка да чакам тоя китайски вирус,за да му строша коКалите и да го напсувам на чист китайски. Така че който работи в Гърция скоро да не се връща,докато не съм пребил и изпЪдил китайската напаст.

291

A

преди 4 години

Държавата ще плаща само на издателоте на вестници, т.е. на Прас.чо.

290

само питам

преди 4 години

Aми Бойко ти що си ходил до Гърция? Не е ли било ,, недисциплинирано'' от твоя страна?Може и ти сега да си носител на вируса,който в началото както разбрахме се развивал без видими симптоми.

289

Анонимен

преди 4 години

Голямата част от българите не им пука за другите! Моя колежка се хвали, че е била на работа с 39 градуса без да мисли за сърдечно болните, тези с диабет и др., за които едно такова заболяване е фатално.

288

Анонимен

преди 4 години

Не е нормално петък - неделя да си на пазар в Милано или да отидеш на екскурзия /почивка в Италия и после да ревеш - искам болнични, не искам да си ХАБЯ отпуската!

287

Анонимен

преди 4 години

Преди 30- 40 години имаше добър подбор но кадри ,съдържание на обучението разработка на проблемите , и медицината имаше значителен напредък за състоянието на грижите и здравето на човека.а сега при лоша лекарска и сестринска работа ,всичко е възможно да се провали защото вашият приоритет e печалбата и да съсипете физически и психически здравия човек .Успех в живота управляващи!

286

Анонимен

преди 4 години

Като всичко ви е толкова фалшиво защо смъкнахте журналистката с хрема тя иска да ходи на работа не ще да ви източва НОИ с болнични това че я смъкнахте от самолета да отиде и да си вземе болнични сега

285

Анонимен

преди 4 години

Испанците не са ли го "обули" тоя още?

284

Анонимен

преди 4 години

Но пък много се притесниха от хремавата журналистка която явно не иска да източва НОИ иска да ходи на работа-двоен стандарт за Величията и долното население което ги точи или по точно ще им "източи" паричките -всичко опира да парите на бате ВИ

283

-

преди 4 години

До old stupid retardМислиш, че няма УМННИ хора в държавата ли???Аз не искам "пешкир" - искам умни хора с визия да управляват държавата!Разпада е ВИДЕН навсякъде - харесва ли ти?

282

Еврейска Пропаганда

преди 4 години

това е цялата тази т.н. епидемия !мислите ли ча ако наистина имаше смъртоносен вирус и епидемия щяха да ви кажат !?Тръмп води с 60% подкрепа и евреите са в ужас, с тази т.е. епидемия се опитват да дестабилизират борсата и да предизвикат криза защото си мислят че така Тръмп ще загуби доверието на хоратане вярвайте на глупостите на юдо-масонките масмедий - НИКАВА ЕПИДЕМИЯ НЯМА !

281

old stupid retard

преди 4 години

И ти ли ще го вземеш - пешкира де....

280

Анонимен

преди 4 години

"Според борисов" сме го слушали много пъти:1. Когато трябваше да измажем една стена и да ни вземат в Шенген.2. Когато трябваше да паднат визите за Щатите.3. Когато трябваше да вдигна заплатите на лекарите и сестрите.И още мнооооооого пъти.

279

Анонимен

преди 4 години

Въпрос: Кога ще разберат българите, че в България им болни от коронавирус?Отговор: Когато всеки поотделно се разболее ще си мисли, че е първият случай.Цялата ни мижава администрация обслужва на баце маркуча и на никой от тази администрация не му пука за никой друг, освен за него си...

278

-

преди 4 години

Всеки час в повече на това правителство означава година по дълго възстановяване след него. Незабавна оставка!!! Служебен кабинет с експерти и действия за възстановяване на държавността!!!Бойко, ако си поне малко патриот - хвърляй пешкира - не мъчи повече народа си!!!