Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов си стиснаха ръцете.

Двамата размениха няколко реплики, след което Борисов подаде ръка на Радев. Те присъстват на едно и също събитие - 30-годишнината на КНСБ.

Oще по темата
Първоначално двамата стояха маса до маса на тържеството, но с гръб един към друг. След това Борисов отиде при Радев.

Отношенията им са силно обтегнати напоследък и почти ежедневно те си разменят реплики през медиите.

Днес "словесната атака" дойде от президента Румен Радев, който обвини премиера, че се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг.

Ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали, бяха думите на Радев. До момента отговор от Борисов нямаше.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

241

Българин

преди 4 години

До АнонименИ кое му е истинското? Че назначава метресата си на втора заплата, без да ИМА ПРАВО, а ТЯ НЯМА ТОВА ОБРАЗОВАНИЕ! И че на всичките си пътувания в командировка, Деса поетеса е с него, като Пиар!

240

Пич

преди 4 години

Радев нещо прави стойка на бъдещ премиер. На поредните избори ще реве като бивш омбуцман как били подменени бюлетините, и това нямало как да е истина. Дори някой Бареков могат да извадят в краен случай :) Още не могат да повярват другарите, че хората предпочитат една бивша мутра пред червени поодлоги и съветски слуги!

239

ПОМИРЕНИЕ ЛИ!

преди 4 години

Никога няма да има помирение между доброто и злото, между истината и лъжата, между Бога и дявола, между комунизма и демокрацията. Иначе, всичко друго по тази тема е лъжа и заблуда...

fallback