241

Българин

преди 4 години

До АнонименИ кое му е истинското? Че назначава метресата си на втора заплата, без да ИМА ПРАВО, а ТЯ НЯМА ТОВА ОБРАЗОВАНИЕ! И че на всичките си пътувания в командировка, Деса поетеса е с него, като Пиар!

240

Пич

преди 4 години

Радев нещо прави стойка на бъдещ премиер. На поредните избори ще реве като бивш омбуцман как били подменени бюлетините, и това нямало как да е истина. Дори някой Бареков могат да извадят в краен случай :) Още не могат да повярват другарите, че хората предпочитат една бивша мутра пред червени поодлоги и съветски слуги!

239

ПОМИРЕНИЕ ЛИ!

преди 4 години

Никога няма да има помирение между доброто и злото, между истината и лъжата, между Бога и дявола, между комунизма и демокрацията. Иначе, всичко друго по тази тема е лъжа и заблуда...

238

B12

преди 4 години

както се казва в един филм"Корупцията е далаверата в която аз не участвам" - а дали президентът не завижда,че не участва в никаква далавера, или че обещаната му далавера не му носи очакваните дивиденти,а другари?

237

Анонимен

преди 4 години

Един истински генерал-летец и един ***,които ограби и унищожи България и изби населението,10 години стъпка по стъпка унищожава България и я окраде до кокал,унищожи службите,смаза институциите,смаза партиите и ги използва за носни кърпички,тероризира населението и го мачка!Баста!

236

Анонимен

преди 4 години

*** в бакалията, има ли гумени чепици?Ле ле закривай!

235

Анонимен

преди 4 години

леко и тихо и малко отзад стана генералския български преврат.

234

ognyanz

преди 4 години

До Тонката: Видях, видях. Докато б'удалите като теб се умиляват от подобни гербаджийски пиар акции, при вече трети мандат на Бойко изоставаме и от предпоследните в ЕС. По времето на Станишев ни поставяха на едно ниво с Румъния, а сега те са далеч пред нас.А конспирациите и подслушванията ги прави ДАНС. А той е на подчинение на бат'ти Бойко.Добре е че новият главен прокурор Гешев взе да се усеща за какво се опитва да го използва Бойко. И вече се държи на дистанция.

233

хи-хи-хи

преди 4 години

Тиквоний се умилква като каракачанска овчарка около Радев ,защото усеща горещия дъх във врата си.Дебелия банкянски *** се навря до ген.Радев и си протегна крадливата герберска ръка ,разчитайки единствено на възпитанието на президента.Иначе щеше да чуе "чиба ,Мурджо! Марш в кучкарника!". Жалък и невзрачен Тиквоний все пак се омете след секунда ,усещайки че мястото на послушника не е на масата на генерала.

232

помириха се 2 чнгета

преди 4 години

Борисов не знаел че Радев докладва на същия водещ офицер от ГРУ и решил да подлушва президентството.На поредната среща в апартамента на явочника от ДС Филип Димитров (СДС) президентът Румен Радев се запива с водещия го офицер от ГРУ, Ефрем Алексеев и му споделил информация, а агент Ефрем, попийнал порядъчно, отвърнал че вече е уведомен от премиера Борисов, който само преди час бил на доклад в същата квартирка.Ето така фуражката Радев разбрала, че е подлсушван от кучкаря Борисов, а ГРУ одобри

231

Ха-ха

преди 4 години

До Нищо новоПускането на неизбираемата Цецка е много добре измислено от Бойко. Даде на комунистите безсмислен пост в държавата, за да може винаги да каже, че някой му пречи и да си кара работата. А Радев нека си президенства. На никого не пречи и отговаря на всички критерии за безполезност :)

230

ognyanz

преди 4 години

Защо ли ми се струва, че това помирение няма да трае дълго. В ДАНС продължават да ровят и подслушват, за да извадят нещо срещу президента. Под сурдинка, много им се иска да извадят нещо за конкурса за купуване на самолетите. Проблема е, че ГЕРБ и Бойко решиха накрая (напук на всякакви конкурси) да купят Ф-16 - хем по-скъп от другите, хем не се знае кога ще ги получим.

229

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 234: А ти си един жалък ***. Не мери другите с твоя аршин.А до Анонимен 236: Щеше да бъде много добре за Бойко (но не и за България) ако Цецка беше станала президент, но се оказа, че избирателите не са толкова зомбирани от гербаджийската пропаганда. Да си припомним и това, че след провала на Цецка Бойко подаде оставката на правителството си. Сега обаче не смее да го направи, Не е сигурно ще го бъде ли пак.

228

Ха-ха

преди 4 години

"Президента" трябва да я целува тази ръка, че ако не беше Бойко, сега нямаше да е президент. И Деса нямаше да е толкова известна

227

До 234

преди 4 години

Не се чешай там където не те сърби

226

Анонимен

преди 4 години

Радев е едно продажно руско комунистическо предателче

225

Анонимен

преди 4 години

Ама и Радев е вдна фурнаджийска лопата. Само знае да лае, но не хапе.

224

Анонимен

преди 4 години

Язък, работната ни среща в психото се проваля

223

48

преди 4 години

г-н Президент! Защо не го ударихте това недоразумение, крадливо в лицето?!

222

Анонимен

преди 4 години

Вчера хората се изпонакарахме, хвърляме се в затвора и лудница. А м.... Анго